Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιέζουν για την απόκτηση του Παβάρ στην Μπάγερν
Μπάγερν Μονάχου

Πιέζουν για την απόκτηση του Παβάρ στην Μπάγερν

Όσο το δυνατόν γρηγορότερα θέλουν να τελειώνουν με το ζήτημα της απόκτησης του Μπέντζαμιν Παβάρ οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου.

22.01.2019 | 21:03

Το σήριαλ της μεταγραφής του Μπέντζαμιν Παβάρ στην Μπάγερν καλά κρατεί. Οι Βαυαροί είχαν κυκλώσει το όνομά του από το Μουντιάλ της Ρωσίας και κινηθήκαν από το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν να τον έχουν κλείσει για την επόμενη σεζόν.

Όμως η υπόθεση δεν είναι ακόμα τόσο προχωρημένη. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Σουηβούς, αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να έρθουν σε συμφωνία. Κάτι τέτοιο θα ήθελαν στην Μπάγερν να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Equipe”, η ομάδα του Νίκο Κόβατς, είναι αποφασισμένη να κλείσει κι αυτό το κεφάλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως οι Βαυαροί θα επανέλθουν μέσα στις επόμενες μέρες με μία οικονομική πρόταση που θα αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να οριστικοποιήσουν μέσα στον Ιανουάριο την απόκτηση του 23χρονου μπακ.

Τη φετινή σεζόν ο Παβάρ έχει αγωνιστεί συνολικά 14 φορές (1260 λεπτά) στον πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Στουτγκάρδης.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version