Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανατροπή δεδομένων: Έκλεισε στην Παρί ο Παρέδες! (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Ανατροπή δεδομένων: Έκλεισε στην Παρί ο Παρέδες! (pic)

Ενώ όλα έδειχναν πως είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι, τελικά ο Λεάντρο Παρέδες είναι μία ανάσα μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

24.01.2019 | 18:37

Σε μία από τις πιο καυτές περιπτώσεις του φετινού χειμώνα εξελίχθηκε ο Λεάντρο Παρέδες. Ο Αργεντινός μέσος ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι, ενώ τις τελευταίες μέρες μπήκε σφήνα και η Παρί Σεν Ζερμέν. Μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας όλα έδειχναν πως θα μετακομίσει στο Λονδίνο. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας “Equipe”, ο 24χρονος μέσος απέχει μια ανάσα από τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Γαλλίας. Οι πρωταθλητές έκαναν γερό μπάσιμο για την απόκτησή του τις τελευταίες μέρες και κατάφεραν να συμφωνήσουν με τους Ρώσους στο ποσό των 47 εκατ. ευρώ. Ακόμη, ο διεθνής χαφ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Το διάστημα των προηγούμενων ημερών όλο και περισσότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον ικανότατο μεσοαμυντικό να έχει κλείσει στην Τσέλσι. Όμως τα χρήματα που προσέφεραν οι Γάλλοι σε σχέση με αυτά των Λονδρέζων ήταν αρκετά πιο ικανοποιητικά για τη Ζενίτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να ανάψουν το πράσινο φως για τη μετακίνησή του στο Παρίσι.

Τη φετινή σεζόν ο Παρέδες έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 4 φορές και να μοιράσει 4 ασίστ σε 22 αναμετρήσεις σε όλες τι διοργανώσεις με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version