Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αφήνει σχεδόν… τσάμπα τον Καγκάβα η Ντόρτμουντ!
Ντόρτμουντ

Αφήνει σχεδόν… τσάμπα τον Καγκάβα η Ντόρτμουντ!

Μέρες μετράει στην ομάδα της Ντόρτμουντ ο Σίνζι Καγκάβα, καθώς οι Βεστφαλοί είναι πρόθυμοι να τον πουλήσουν έναντι ελάχιστου χρηματικού αντιτίμου.

26.01.2019 | 16:46

Η δεύτερη θητεία του Σίνζι Καγκάβα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ πλησιάζει στο τέλος της. Ο Ιάπωνας χαφ δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Λούσιαν Φαβρ. Αυτό, σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που αντιμετώπισε στον αστράγαλο, είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, ο 30χρονος επιθετικός άρχισε να ψάχνεται για να αποχωρήσει. Μάλιστα, φέρεται να το ζήτησε και από την ομάδα της Βεστφαλίας. Σύμφωνα με την “Bild”, οι ιθύνοντες των “Κιτρινόμαυρων” δεν θα σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του. Όμως, δεν θα τον αφήσουν ελεύθερο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ενημέρωσαν τον Ασιάτη πως μπορεί να φύγει αν φέρει μία πρόταση 2-3 εκατ. ευρώ.

Η περίπτωσή του θυμίζει αυτή του Νούρι Σαχίν. Ο Τούρκος χαφ δεν υπολογιζόταν από τους Γερμανούς και πήρε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης για 1 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό που θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος μεσοεπιθετικός. Όμως, με την τιμή που έχει είναι αρκετά προσιτός για αρκετές ομάδες ανά την Ευρώπη.

Τη φετινή σεζόν ο Καγκάβα αγωνίστηκε μόλις σε 4 παιχνίδια (205 λεπτά) με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έδωσε 1 ασίστ. Ακόμα είχε 1 συμμετοχή με τη δεύτερη ομάδα, όπου μοίρασε 5 τελικές πάσες.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version