Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μύθος» Κουαλιαρέλα στην Γένοβα
Ιταλία

«Μύθος» Κουαλιαρέλα στην Γένοβα

Αυτά που κάνει την φετινή σεζόν ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα με την φανέλα της Σαμπντόρια είναι εξωπραγματικά, με τις επιδόσεις του να ισοφαρίζουν το τρομακτικό ρεκόρ του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

26.01.2019 | 20:09

Παλιά ξέραμε τον Μπατιγκολ, φέτος στην Σέριε Α «ανακάλυψαν» τον Κουαλιαρέλα-γκολ. Ο έμπειρος Ιταλός επιθετικός παραδοσιακά «μάτωνε» τα δίχτυα των αντιπάλων του, όμως αυτά που κάνει φέτος απλά δεν περιγράφονται. Οι Γενοβέζοι έχουν «τρομάξει» με τις επιδόσεις του με τον 35χρονο να ισοφαρίζει μυθική επίδοση που κατείχε μέχρι σήμερα ο μοναδικός Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Η Σαμπντόρια έχει βρει τον αρχισκόρερ της στο πρόσωπο του Κουαλιαρέλα. Ο βετεράνος επιθετικός δεν σταματά να σκοράρει. Εδώ και σχεδόν τρεις μήνες κάνει σωστά την δουλειά του σε κάθε αγωνιστική. Τελευταίο χρονικά θύμα του η πρώην του Ουντινέζε, με το αποψινό τέρμα να του χαρίζει μια απίθανη επίδοση.

Έπιασε τον Μπατιστούτα ο Κουαλιαρέλα

Ο Κουαλιαρέλα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι (δεν υπήρχε παράβαση) άνοιξε το σκορ για την Σαμπντόρια. Με αυτό το τέρμα ο Ιταλός σκοράρει για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας τον μυθικό Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Το στοιχειωμένο επίτευγμα το διατηρούσε ο Αργεντινός από την σεζόν 1993/1994, τότε που με την φανέλα της Φιορεντίνα δεν σταματούσε να σκοράρει.

Πλέον άπαντες στην γείτονα χώρα περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι των Γενοβέζων. Αυτό θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Σαν Πάολο βρίσκοντας απέναντί τους την πάντα ισχυρή Νάπολι. Θα καταφέρει να σκοράρει ξανά ο Κουαλιαρέλα; Αν ναι, τότε θα μιλάμε για κάτι εκπληκτικά μοναδικό!

https://twitter.com/UEFAcom_it/status/1089219728458113030

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version