ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Κάνει πάρτι και χωρίς Νεϊμάρ η Παρί!

Μπορεί ο Νεϊμάρ να έλειπε, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της Ρεν (4-1) και να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στη Ligue 1!

Κάνει πάρτι και χωρίς Νεϊμάρ η Παρί!

Είναι φανερό ότι στη Γαλλία παίζει μπάλα μόνη της. Άλλωστε το ερώτημα δεν είναι αν θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό το έχει σίγουρο. Το θέμα για την Παρί Σεν Ζερμέν είναι να το κατακτήσει αήττητη. Κόντρα στη Ρεν η αλήθεια είναι ότι για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε. Κάτι η απουσία του Νεϊμάρ, κάτι το υψηλό πρέσινγκ των φιλοξενούμενων έδειξαν να «βραχυκυκλώνουν» την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι Παριζιάνοι έκαναν απλά πάρτι και έφτασαν σε μια άνετη τελικά νίκη (4-1), διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στις 20 αγωνιστικές και παραμένουν μόνοι πρώτοι και στο +13 με δύο ματς λιγότερα από τη Λιλ!

Μια σου (Παρί) και μια μου (Ρεν)

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν όρεξη για… αστεία και μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μάλιστα κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ με την πρώτη τους τελική στο ματς, μόλις στο 7′. Ο Τιάγκο Σίλβα έβγαλε μια απίθανη κάθετη πάσα στον Ντι Μαρία κι εκείνος γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον επερχόμενο Καβάνι, που με κεφαλιά έκανε το 1-0!

Το παιχνίδι έχασε αρκετά σε ρυθμό, με την Παρί να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Από την άλλη η Ρεν έψαχνε τη στιγμή της για να απειλήσει στην κόντρα. Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη στιγμή που ήθελαν. Ο Τραορέ έκανε υπέροχη προσπάθεια από δεξιά και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Νιανγκ, που με τακουνάκι ισοφάρισε, «παγώνοντας» το «Παρκ Ντε Πρενς»!

Ο ρυθμός έπεσε ξανά μετά την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν άνευροι και δεν μπορούσαν να απειλήσουμε με αξιώσεις την εστία του Κούμπεκ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους (52-48% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο) και κρατούσαν με σχετική άνεση το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Δεν έδειξε οίκτο η Παρί στο δεύτερο

Η Παρί μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο μέρος και στο 50′ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ. Ο Μπερνάτ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα οι Παριζιάνοι το πλησίασαν ακόμα περισσότερο. Ο Κίλιαν Εμπαπέ πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κούμπεκ απέκρουσε υπερένταση. Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 62′.

Ο Τιάγκο Σίλβα έβγαλε ακόμη μια εξαιρετική πάσα από τα μετόπισθεν για τον Ντι Μαρία κι εκείνος τελείωσε τη φάση με υποδειγματικό σκάψιμο για το 2-1!

Το γκολ αυτό απέβαλλε το άγχος από την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα, η Παρί «κλείδωσε» και τη νίκη της. Οι αμυντικοί της Ρεν έχασαν την μπάλα στο κέντρο και ο Ντράξλερ βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Μπαπέ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1!

Η Παρί δεν έδειχνε έλεος στην αντίπαλο της και στο 71′ ο Έντινσον Καβάνι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.  Ο Μπαπέ βρέθηκε φάτσα με τον Κούμπεκ και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ουρουγουανό για το 4-1!

Το παιχνίδι δεν είχε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, με την Παρί να φτάνει σ’ ένα άνετο τρίποντο. Με τη νίκη αυτή οι Παριζιάνοι συνέχισαν το αήττητο σερί τους για 20η αγωνιστική και έφτασαν τους 56 βαθμούς, όντας μόνοι πρώτη στην κορυφή της Ligue 1. Από την άλλη η Ρεν γνώρισε μια ήττα «εντός προγράμματος» και έμεινε στη 10η θέση του πρωταθλήματος με  30 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Μαρκίνιος, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Κέρερ, Ντράξλερ, Άλβες (81′ Μενιέ), Μπερνάτ (77′ Κιρζαβά), Ντι Μαρία, Μπαπέ, Καβάνι (81′ Τσούπο-Μότινγκ).

Ρεν (Ζουλιέν Στέφαν): Κούμπεκ, Τραορέ, Ντα Σίλβα, Γκέλιν, Ζεφάν, Αντρέ, Γκρενιέ, Σαρ (78′ Λεά), Μπεν Αρφά, Μποριγκό, Νιάνγκ (73′ Χούνου).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ