Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: “Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μπάγερν οι πιο πετυχημένες ομάδες”
Ρεάλ Μαδρίτης

Γκουαρντιόλα: “Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μπάγερν οι πιο πετυχημένες ομάδες”

Για τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία δέκα χρόνια μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

28.01.2019 | 15:53

Είναι από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Έχει κατακτήσει τα… πάντα όλα ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Είναι “χορτασμένος”. Ξέρει αν μία ομάδα είναι πετυχημένη ή όχι από πρώτο χέρι.

Γι’ αυτό το λόγο και ρωτήθηκε για τις κορυφαίες αυτής της δεκαετίας. Σε αυτές τις τρεις ήταν δύο… πρώην του. Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, αίσθηση έκανε η απουσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Η “βασίλισσα” έχει κατακτήσει τα τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία πέντε χρόνια. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός δεν την συμπεριέλαβε μέσα στις καλύτερες των τελευταίων ετών.

Άφησε έξω τη Ρεάλ ο Γκουαρντιόλα!

Η σχέση του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ποτέ δεν ήταν καλή. Ποτέ δεν την πήγαινε. Το έχει δείξει πολλές φορές. Δεν είναι αυτό το κακό. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη “βασίλισσα”.

Ίσως γι’ αυτό το λόγο και ο έμπειρος προπονητής… ξέχασε να την βάλει στη λίστα του. Ωστόσο, η απάντησή του προκάλεσε αίσθηση και ήδη συζητιέται σε όλο τον κόσμο για το πως μπορεί να μην έβαλε τους “μερένχες” στη λίστα του.

“Ποιες είναι οι καλύτερες ομάδες της δεκαετίας; Η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα είναι αυτές για εμένα. Αυτές είναι οι κορυφαίες. Γιατί; Γιατί κάθε χρονιά κατακτούν το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Κάθε χρόνο σηκώνουν Κύπελλα. Κάθε σεζόν είναι εκεί”, ήταν τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version