Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γουλβς: Άδειασε τα ταμεία της για τον Κάστρο
Home Page

Γουλβς: Άδειασε τα ταμεία της για τον Κάστρο

Η Γουλβς ξόδεψε ποσό - ρεκόρ για την μεταγραφή του Τζόνι Κάστρο από την Θέλτα γράφοντας ιστορία.

31.01.2019 | 17:56

Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ δαπάνησε η Γουλβς για να καταβάλει τη ρήτρα του Τζόνι Κάστρο που είχε με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η μεταγραφή αυτή του Ισπανού ακραίου μπακ αποτελεί την ακριβότερη στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου.

Ο Κάστρο που καλύπτει και τις δύο πτέρυγες στην αμυντική διάταξη, ξεκίνησε την καριέρα του στην Θέλτα. Ακολούθησε η μεταγραφή στους «ροχιμπλάνκος» και ο δανεισμός το περασμένο καλοκαίρι στους «λύκους». Στη Γουλβς μετρά 20 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Ο 24χρονος φουλ μπακ αποκτήθηκε με δανεισμό το περασμένο καλοκαίρι και έδειξε τις εξαιρετικές ικανότητές του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει τους ανθρώπους των «λύκων» να κινήσουν τις διαδικασίες να τον κάνουν ολοκληρωτικά δικό τους.

Έτσι, διέθεσαν 20 εκατ.ευρώ, τα περισσότερα από κάθε άλλη μεταγραφή στην ιστορία τους, προκειμένου ο Κάστρο να γίνει μόνιμος κάτοικος του «Μολινό» και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2023!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version