Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σουάρεθ: “Από μικρός ήμουν Άρσεναλ λόγω Ανρί και Μπέρμπαγκμπ” (vid)
Άρσεναλ

Σουάρεθ: “Από μικρός ήμουν Άρσεναλ λόγω Ανρί και Μπέρμπαγκμπ” (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, πραγματοποίησε λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Ντένις Σουάρεθ.

31.01.2019 | 14:38

Λίγο πριν το… φινάλε. Λίγο πριν το 90′ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Άρσεναλ έριξε την “κανονιά” της. Οι Λονδρέζοι έκαναν γνωστό με κάθε επισημότητα πως από εδώ και πέρα ο Ντένις Σουάρεθ θα φοράει τη φανέλα τους.

Ο 25χρονος μέσος δόθηκε στους Άγγλους από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, αν και εφόσον τους αφήσει ικανοποιημένους με τις εμφανίσεις του, τότε εκείνοι έχουν το δικαίωμα να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Ο Σουάρεθ ήταν προτεραιότητα για τον Ουνάι Έμερι. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός  τον ξέρει από πρώτο χέρι. Και αυτό γιατί είχαν συνεργαστεί στην Σεβίλλη πριν μερικά χρόνια.

Από μικρός Άρσεναλ ο Σουάρεθ!

Ο Ντένις Σουάρεθ από μικρός είχε “κόλλημα” με το ποδόσφαιρο. Δεν έχανε κανέναν αγώνα. Ειδικά από την Αγγλία. Ειδικά της Άρσεναλ. Ο λόγος; Ήταν “άρρωστος” με τους Λονδρέζους λόγω του Τιερί Ανρί και του Ντένις Μπέργκαμπ.

Δεν ήταν ο μόνος βέβαια. Πολλά παιδιά της ηλικίας του έγιναν “κανονιέρηδες” εξαιτίας αυτών των δύο κυρίων.

“Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Άρσεναλ. Από μικρός παρακολουθώ αγώνες της. Από μικρός την υποστηρίζω. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα που με έχει εμπνεύσει. Οι βασικοί λόγοι που έγινα από μικρός Άρσεναλ ήταν δύο. Ο Τιερί Ανρί και ο Ντένις Μπέργκαμπ. Πρόκειται για δύο θρύλος του συλλόγου”, ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου μέσου.

Ενώ για την αγωνιστική του φιλοσοφία είπε: “Θέλω να αγωνίζομαι. Να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και να κερδίζω. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version