ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Κατά Θωμά και κατά… Λούκας στα ημιτελικά η Λάτσιο! (vid)

Τι κι αν ισοφαρίστηκε στο 125' (1-1); Η Λάτσιο είχε... Θωμά Στρακοσία και Λούκας Λέιβα και πήρε μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, κερδίζοντας την Ίντερ με 4-3 στα πέναλτι!

Κατά Θωμά και κατά… Λούκας στα ημιτελικά η Λάτσιο! (vid)

Μετά την πρόκριση της Μίλαν την Τρίτη (29/1) άπαντες περίμεναν το παιχνίδι της Ίντερ με τη Λάτσιο. Οι δύο ομάδες «κακοποίησαν» το ποδόσφαιρο για 90 λεπτά, αλλά στην παράταση τα έδωσαν πραγματικά όλα. Ο Ιμόμπιλε έβαλε μπροστά τους «λατσιάλι», αλλά ο Ικάρντι ισοφάρισε στα… χασομέρια, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι. Εκεί μίλησε η κλάση του Θωμά Στρακόσια. Ο 23χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε δύο πέναλτι και χάρισε μια παλικαρίσια πρόκριση στη Λάτσιο, «χαλώντας» όσους ήθελαν να δουν μιλανέζικο ντέρμπι στα ημιτελικά.

Όλα μηδέν στο πρώτο μέρος

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά αργό ρυθμό. Η Ίντερ είχε την κατοχή στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την πολύ καλά στημένη Λάτσιο. Ένα σουτ του Μπρόζοβιτς που πέρασε αρκετά άουτ στο 15΄, ήταν η καλύτερη στιγμή στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 28′, με τον Χαντάνοβιτς να μπλοκάρειτο σουτ του Αλμπέρτο.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχασε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης. Ο Ιμόμπιλε μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε με υπερένταση. Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε περαιτέρω συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να παίζουν ιδιαίτερα κακό ποδόσφαιρο.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά όχι γκολ

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε και πολύ στο δεύτερο μέρος. Οι «νερατζούρι» είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν καθόλου. Από την άλλη οι «λατσιάλι» περίμεναν στο δικό τους μισό και έψαχναν την ευκαιρία να φύγουν στην κόντρα. Κάτι τέτοιο συνέβη στο 58′, αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το πλασέ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από το ύψος της περιοχής.

Η Ίντερ ανέβασε στροφές μετά την ευκαιρία της Λάτσιο και πέντε λεπτά αργότερα «άγγιξε» το 1-0. Ο Στρακόσια απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ζοάο Μάριο και ο Καντρέβα έστειλε την μπάλα άουτ προ κενής εστίας! Τρία λεπτά αργότερα ο Ιταλός μεσοεπιθετικός απείλησε ξανά, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 77′ οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή. Ο Βεσίνο νίκησε τους πάντες μετά από κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Λάτσιο λίγο έλειψε να «κλέψει» το ματς στο 89′. Ο Αλμπέρτο βρήκε υπέροχα τον Καισέδο στην κόντρα, αλλά ο Χαντάνοβιτς τον νίκησε στο τετ α τετ. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και οι γηπεδούχοι έφτασαν μια «ανάσα» από τη νίκη. Ο Στρακόσια απέκρουσε το σουτ του Πολιτάνο, με τον Μαρτίνες να γλιστράει προ κενής εστίας και να μην μπορεί να σκοράρει!

Στην παράταση έγινε η ματσάρα

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης πέρασε δίχως κάποια απειλητική φάση προς τις δύο εστίες. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπάθησε να «ανακατέψει» την τράπουλα, κάνοντας δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ωστόσο, ήταν η Λάτσιο αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Καϊσέδο και Ιμόμπιλε συνδυάστηκαν άψογα, και το πλασέ του Ιταλού κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς μετά από κόντρα για το 1-0!

Κι ενώ το παιχνίδι έδειχνε πως οδεύει στη μεριά της Λάτσιο, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Ίντερ κέρδισε πέναλτι. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ανέτρεψε τον Ντ’ Αμπρόσιο εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας παράλληλα τον Ράντου για εξύβριση. Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν ψύχραιμος στην εκτέλεση και έστειλε την αναμέτρηση στα πέναλτι!

Εκεί ο Θωμάς Στρακόσια απέκρουσε τις εκτελέσεις των Μαρτίνες και Ναϊνγκολάν, με τον Λούκας να μένει ψύχραιμος στο τελευταίο πέναλτι και να χαρίζει μια τεράστια πρόκριση στη Λάτσιο (4-3 στα πέναλτι).

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόσιο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Γκαλιαρντίνι (46′ Βεσίνο), Μάριο (81′ Μαρτίνες), Μπρόζοβιτς, Καντρέβα (106′ Ναϊνγκολάν), Πολιτάνο (106′ Σοάρες), Ικάρντι.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσια, Γουάλας (70′ Μπάστος), Ατσέρμπι, Ράντου, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας, Λούλιτς (80′ Ντουρμίσι), Αλμπέρτο (101′ Παρόλο), Κορέα (88′ Καϊσέδο), Ιμόμπιλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ