Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κλοπ σχεδιάζει πλέον και παπούτσια! (pics/vid)
Λίβερπουλ

Ο Κλοπ σχεδιάζει πλέον και παπούτσια! (pics/vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε για λίγο στην άκρη την προπονητική και ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό παπουτσιών, φτιάχνοντας ένα δικό του ζευγάρι.

01.02.2019 | 16:00

Σε τροχιά τίτλου βρίσκεται τη φετινή σεζόν η Λίβερπουλ. Οι “Κόκκινοι” υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Πίσω τους σε απόσταση πέντε πόντων βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, με τις τελευταίες 14 αγωνιστικές να αποκτούν τρομερό ενδιαφέρον.

Η δράση μπορεί να είναι ατελείωτη, όμως ο προπονητής το συλλόγου του Μέρσισαϊντ, άφησε για λίγο την προπονητική και έπιασε τον σχεδιασμό παπουτσιών. Η εταιρία ένδυσης των “Κόκκινων” έφτιαξε στην αρχή της χρονιάς τα ρούχα που θα φοράει ο Γερμανός κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όμως, έπρεπε να φτιάξουν και παπούτσια. Γι’ αυτό το λόγο, ζήτησαν τη βοήθεια του Κλοπ. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Έχουν χρώμα κόκκινο και έχουν πάνω τους τα αρχικά YNWA.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με τον Γερμανό:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version