Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι εναντίον Ρονάλντο: Ποιος έβαλε την καλύτερη γκολάρα για την Μπαρτσελόνα; (vid)
Μπαρτσελόνα

Μέσι εναντίον Ρονάλντο: Ποιος έβαλε την καλύτερη γκολάρα για την Μπαρτσελόνα; (vid)

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να διαλέξουν ποιο ήταν καλύτερο γκολ. Εκείνο του Λιονέλ Μέσι ή μήπως αυτό του Ρονάλντο;

08.02.2019 | 12:21

Εδώ και δεκαετίες τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχουν φορέσει μερικά “ιερά τέρατα” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Από που να ξεκινήσει και από που να τελειώσει κανείς; Πραγματικά! Η λίστα είναι τεράστια.

Ειδικά για τους επιθετικούς που έχουν φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με αμέτρητα γκολ. Οι Καταλανοί μπορούν να λένε με περίσσια υπερηφάνεια πως έχουν δει μερικούς από τους καλύτερους. Όλων των εποχών.

Σίγουρα μέσα σε αυτούς είναι ο Ρονάλντο -το φαινόμενο-, αλλά και ο Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, η σελίδα των “μπλαουγκράνα” στα social media έβαλε δύσκολα στον κόσμο του συλλόγου. Ποιος από τους δύο κυρίους έχει πετύχει καλύτερο γκολ;

Τι να πει κανείς για τα “καμάρια” της Μπαρτσελόνα;

Αν είσαι φίλος της Μπαρτσελόνα έχεις δει πολλά γκολ. Και μάλιστα πολλά καλά γκολ. Αυτό κάνει λοιπόν το έργο κάθε φίλο που υποστηρίζει το καμάρι της Καταλωνίας σχετικά εύκολο.

Μιας και έχουν δει αρκετά τα… ματάκια του. Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτά τα δύο ποιο βγαίνει πρώτο και καλύτερο;

Έχουμε και λέμε. Το σόλο του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο τον Μάιο του 2015; Ή μήπως το τέρμα του Ρονάλντο απέναντι στην Κομποστέλα αρκετά χρόνια νωρίτερα με τον Βραζιλιάνο να κάνει… πλάκα στους αμυντικούς που προσπάθησαν να τον σταματήσουν;

Το ερώτημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Παρόλα αυτά όποιος πιστεύει ότι ξέρει ποιο από τα δύο πρέπει να αναδειχτεί ως το καλύτερο, τότε μπορεί να ψηφίσει στην παρακάτω πλατφόρμα που του δίνει η ισπανική ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version