Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προπονητής Κάρντιφ: “Θα έβαζε άνετα 20 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ ο Σάλα”
Premier League

Προπονητής Κάρντιφ: “Θα έβαζε άνετα 20 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ ο Σάλα”

Το εγκώμιο του Εμιλιάνο Σάλα, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, "έπλεξε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Κάρντιφ, Νιλ Γουόρνοκ.

08.02.2019 | 14:24

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Εμιλιάνο Σάλα. Από αυτά που δεν τα χωράει ο νους. Την ώρα που εκείνος βρισκόταν στον ουρανό, μετά τη μεταγραφή από τη Ναντ στην Κάρντιφ, λίγο αργότερα έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Και αυτό γιατί βρισκόταν σε ένα κακοσυντηρημένο αεροπλάνο. Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που η είδηση έγινε γνωστή. Κι όμως. Κανείς δεν μπορεί να το “χωνέψει” πως ένας τόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχασε έτσι τόσο άξαφνα τη ζωή του.

Ειδικά οι άνθρωποι της Κάρντιφ. Είχαν πολύ μεγάλα σχέδια και φιλοδοξίες για τον Αργεντινό φορ που έδειχνε ότι μπορούσε να κατακτήσει και την Πρέμιερ Λιγκ, εκτός από τη Λιγκ 1, με τις εμφανίσεις του. Αυτό τόνισε και με δηλώσεις ο τεχνικός της ουαλικής ομάδας, Νιλ Γουόρνοκ.

“Ταίριαζε στον Σάλα η Πρέμιερ Λιγκ”

Ο Σάλα ήταν προσωπική επιλογή του Γουόρνοκ. Πίστευε ότι είχε το κατάλληλο “σκαρί”, ώστε να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις που υπήρχαν.

Πίστευε πολύ στον Αργεντινό. Μάλιστα, θεωρούσε ότι μπορεί να σημειώσει τουλάχιστον 15 με 20 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα.

“Πιστεύω ότι ο Σάλα ήταν από τους παίκτες που μου αρέσουν να δουλεύουν μαζί μου. Ψηλός, με τεχνική και δουλευταράς. Είχε όλα όσα χρειάζεται να έχεις ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου. Νομίζω θα μπορούσε εύκολα και άνετα να σκοράρει 15 με 20 γκολ μέσα σε μία χρονιά. Κρίμα, όμως, που δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό”, ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version