Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οκότσα: «Θέμα χρόνου να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί»
Home Page

Οκότσα: «Θέμα χρόνου να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί»

Για τις πιθανότητες κατάκτησης της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί μίλησε ο Τζέι Τζέι Οκότσα.

09.02.2019 | 10:22

Πολύ σύντομα θεωρεί πως θα καταλήξει το Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν, ο πάλαι ποτέ αστέρας της, Τζέι-Τζέι Οκότσα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί ερωτηθείς για την ευρωπαϊκή πορεία των πρωτευουσιάνων τα τελευταία χρόνια δε δίστασε να χαρακτηρίσει σίγουρη την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ τα αμέσως επόμενα χρόνια.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το να καταλήξει το Τσάμπιονς Λιγκ στην Παρί είναι θέμα χρόνου. Δεν το λέω επειδή έχω αγωνιστεί με τη φανέλα της. Είμαι επίσης μεγάλος οπαδός της ομάδας και θεωρώ πως είναι το μοναδικό που της λείπει αυτή τη στιγμή.

Αυτό που νομίζω ότι δεν έχουν οι παίκτες είναι η πίστη ότι θα τα καταφέρουν. Αν το κατακτήσουν όμως δε θεωρώ πως θα είναι τόσο δύσκολο να το ξαναπετύχουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Οκότσα.

Να θυμίσουμε ότι η Παρί δεν έχει κατορθώσει να περάσει από τα προημιτελικά από τη σεζόν 1994-95 όταν και είχαν αποκλειστεί στους ημιτελικούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version