Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκλόνισε ο Πακετά: Αφιέρωσε το γκολ του στα θύματα της Φλαμένγκο! (vid)
Video Hμέρας

Συγκλόνισε ο Πακετά: Αφιέρωσε το γκολ του στα θύματα της Φλαμένγκο! (vid)

Μία σπουδαία κίνηση έκανε ο Λούκας Πακετά λίγο μετά το γκολ που σημείωσε στο ματς της Μίλαν με την Κάλιαρι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

11.02.2019 | 15:32

Ο Λούκας Πακετά είναι από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Μίλαν. Ήδη έχει κάνει τη διαφορά για τους “ροσονέρι”. Μάλιστα, οι κινήσεις του έχουν κάνει αρκετούς να σκέφτονται πως είναι ο “νέος Κακά”. Εκτός από τον Αντρέα Πίρλο που κοντεύει να βάλει τα… κλάματα για κάθε φορά που το ακούει.

Στο εντός έδρας ματς με την Κάλιαρι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα. Όμως, αυτό δεν είναι το… σημαντικό της όλης υπόθεσης.

Εκεί που πρέπει να σταθεί κανείς είναι στο τι ακολούθησε μετά μετά το τέρμα του.

Όλοι δάκρυσαν με τον Πακετά!

Ο Λούκας Πακετά είναι από τους ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τις ακαδημίες της Φλαμένγκο. Λογικό και επόμενο να είναι ένας από αυτούς που σοκαρίστηκαν περισσότερο από τον καθένα μετά την τραγωδία που έπληξε τον σύλλογο.

Αρκετοί νεαροί παίκτες έχασαν την ζωή τους μέσα στις φλόγες. Ο ταλαντούχος παίκτης της ιταλικής ομάδας δεν μπορούσε να το ξεχάσει. Δεν μπορούσε να μην επηρεαστεί απ’ όλο αυτό. Άλλωστε πρόκειται για κάποιον που είχε ζήσει στις εγκαταστάσεις της βραζιλιάνικης ομάδας.

Γι’ αυτό το λόγο και αφιέρωσε σε όλους τους νεκρούς το γκολ του κόντρα στην Κάλιαρι. Έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και ύψωσε το χέρι του προς τον ουρανό. Μία κίνηση που σήμαινε πολλά και έκανε αρκετούς να αισθανθούν ακόμη περισσότερα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=jgnIoeMSEfY

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version