Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πικέ για Ρεάλ: «Όταν είχαν ρεπό τους κερδίσαμε 5-1»!
Μπαρτσελόνα

Πικέ για Ρεάλ: «Όταν είχαν ρεπό τους κερδίσαμε 5-1»!

Ο Ζεράρ Πικέ πέταξε ξανά το «καρφί» του στη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας την απάντηση του στα παράπονα της «βασίλισσας» για το πρόγραμμά της πριν το Clasico.

24.02.2019 | 12:54

Όταν ο Ζεράρ Πικέ αναφέρεται στη Ρεάλ Μαδρίτης συνήθως είναι για να την πικάρει ή για να πετάξει τα… καρφιά του. Εξάλλου οι σχέσεις του Ισπανού αμυντικού με τη «βασίλισσα» δεν είναι και οι καλύτερες. Ο ίδιος λατρεύει να κοντράρεται με την άσπονδη εχθρό της Μπαρτσελόνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και από μεριάς Ρεάλ βέβαια. Όταν λοιπόν κάποια από τις δύο πλευρές βρίσκει ευκαιρία να την…πει στην άλλη δύσκολα την αφήνει να χαθεί.

Την… είπε ξανά στη Ρεάλ ο Πικέ

Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν ο Πικέ έμαθε για τα παράπονα της Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά το πρόγραμμα της. Οι Μαδριλένοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει μια περισσότερη μέρα ξεκούρασης πριν από το Clasico της Τετάρτης για το Κύπελλο Ισπανίας. Βλέπετε, οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν το απόγευμα του Σαββάτου με τη Σεβίλλη, ενώ η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Κυριακής τη Λεβάντε.

Ο Ισπανός στόπερ δεν έχασε την ευκαιρία μετά τη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη να πετάξει το… καρφί του στη Ρεάλ: «Την άλλη φορά είχαν μία μέρα παραπάνω ξεκούραση και κερδίσαμε με 5-1…».

Προφανώς ο Πικέ αναφέρεται στο Clasico του Οκτωβρίου, όταν η Μπαρτσελόνα είχε διαλύσει με 5-1 τη «βασίλισσα». Τότε μεσοβδόμαδα υπήρχαν αγώνες του Champions League με τη Ρεάλ να αγωνίζεται Τρίτη και την Μπάρτσα Τετάρτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version