Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιμένει… ολλανδικά στον “άσο” η Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Επιμένει… ολλανδικά στον “άσο” η Μπαρτσελόνα

Το μέλλον του Γιάσπερ Σίλεσεν στην Μπαρτσελόνα είναι αμφίρροπο, με τους "Μπλαουγκράνα" όμως να έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

26.02.2019 | 18:15

Μία από της θέσεις στις οποίες η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, είναι αυτή του τερματοφύλακα. Οι “Μπλαουγκράνα” μετά τη φυγή του Βίκτορ Βαλντέζ κατέφυγαν στη λύση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός κίπερ μετά από μία μικρή περίοδο προσαρμογής, εξελίχθηκε σε βασικό “άσο”των Καταλανών, πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις.

Τα τελευταία τρία χρόνια, πίσω του βρίσκεται ο Γιάσπερ Σίλεσεν. Ο Ολλανδός κίπερ μετά από μία εξαιρετική πενταετία (2011-2016) στο Άγιαξ, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω. Όμως, στην Καταλονία δεν κατάφερε να κερδίσει τη θέση του βασικού. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει αγωνιστεί συνολικά 28 φορές με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Πλέον, βρίσκεται στην ηλικία των 30 ετών και θα ήθελε να πάει κάπου, όπου θα είναι νούμερο 1. Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν. Πάντως, οι “Μπλαουγκράνα” φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καταλανικού ραδιοφώνου “Catalunya Radio”, αυτός είναι ο Αντρέ Ονάνα.

Ο Καμερουνέζος κίπερ αγωνίζεται ως βασικός στον Άγιαξ και ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Σίλεσεν κάτω από τα δοκάρια του “Αίαντα”. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές. Μάλιστα, έχει παρελθόν με τους “Μπλαουγκράνα”. Ο 22χρονος ήταν για 4,5 χρόνια μέλος των ακαδημιών της “Μασία” (7/2010 – 1/2015), προτού πωληθεί στους Ολλανδούς για 150 χιλιάδες ευρώ. Πάντως, αν η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αποφασίσει να τον αποκτήσει, τότε θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά τον “Αίαντα”, καθώς ο νεαρός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Τη φετινή σεζόν ο Ονάνα έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια του Άγιαξ σε 37 αναμετρήσεις. Έχει δεχθεί 27 γκολ και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 21 περιπτώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version