ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Ξύπνησε» με πεντάρα η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ «ξύπνησε» μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και «σκόρπισε» στους πέντε ανέμους τη... δύσμοιρη Γουότφορντ (5-0), παραμένοντας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

«Ξύπνησε» με πεντάρα η Λίβερπουλ! (vid)

Η εικόνα της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κάκιστη. Δεν ήταν η ισοπαλία μόνο, αλλά η γενικότερα εμφάνιση που προξένησε προβληματισμό. Κόντρα στη Γουόντφορντ οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έψαχναν την ευκαιρία να δείξουν το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Και το πέτυχαν στο έπακρο. Οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 5-0 τους… δύσμοιρους «Χόρνετς» και παρέμειναν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

Υπόθεση Μανέ το πρώτο μέρος

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα. Μάλιστα, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη ουσιαστική τους ευκαιρία. Στο 9ο λεπτό ο Αλεξάντερ-Άρνολντ σέντραρε από δεξιά και ο Μανέ «τρύπωσε» ανάμεσα στα στόπερ της Γουότφορντ κι έκανε το 1-0 με κεφαλιά!

Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει και απείλησε ξανά επτά λεπτά αργότερα. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε ξανά το γύρισμα από δεξιά, με την μπάλα να κοντράρει αρχικά στον Μασίνα κι έπειτα στον Φόστερ και να καταλήγει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Η πίεση των «κόκκινων» απέδωσε καρπούς για δεύτερη φορά στο 20′. Ο Άγγλος μπακ βρήκε υπέροχα τον Μανέ μέσα στην περιοχή κι εκείνος με μαγικό τακουνάκι νίκησε τον Φόστερ για δεύτερη φορά στη βραδιά!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματούσε και στο 36′  έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ. Ο Σαλάχ ελίχθηκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Φόστερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μίλνερ βρέθηκε απέναντι στον Άγγλο τερματοφύλακα, ο οποίος τον νίκησε στο τετ α τετ, κρατώντας το 2-0. Η Γουότφορντ έκανε αισθητή την παρουσία της στο 42′. Ο Ντεουλοφεόυ βρήκε τον Ντίνι μέσα στην περιοχή, αλλά εκείνος δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε άουτ.

Η Λίβερπουλ απάντησε στις ευκαιρίες ένα λεπτό αργότερα. Οριγκί, Σαλάχ και Ρόμπερτσον «έκρυψαν» την μπάλα, αλλά η σέντρα του Σκωτσέζου ήταν λίγο πιο δυνατή απ’ όσο ήθελε ο Μανέ για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιοσημείωτη ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να προηγούνται άνετα με 2-0.

«Πάρτι» με… Φαν Ντάικ στο δεύτερο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια ορμή και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49′ ο Σαλάχ «άδειασε» τον Μασίνα, αλλά ο Φόστερ έδιωξε στην κλειστή γωνία του. Έξι λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Γουότφορντ να απειλήσει. Ο Κάθκαρτ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Μάτιπ έβαλε την κόντρα κι έδιωξε. Στο 63′, η Λίβερπουλ απείλησε ξανά, αλλά ο Κάθκαρτ έβαλε την κόντρα στον Μανέ την τελευταία στιγμή και αποσόβησε ένα τρίτο γκολ.

Οι «κόκκινοι» εντέλει βρήκαν το γκολ που έψαχναν τρία λεπτά αργότερα. Ο Οριγκί συνέκλινε από αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Φόστερ για το 3-0!

Η Γουότφορντ πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το τρίτο γκολ και στο 73΄απείλησε. Ο Γκρέι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Άλισον έδιωξε το σουτ του στη δεξιά του γωνία. Τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος σε τετ α τετ από κοντά τον Άγγλο φορ, αποσοβώντας ένα σχεδόν βέβαιο γκολ. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν το έκανε ξανά η Λίβερπουλ στο 80′.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ από δεξιά και ο Φαν Ντάικ νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 4-0!

Ο Ολλανδός στόπερ μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί. Τρία λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά από σέντρα του Ρόμπερτσον, ξανά με κεφαλιά νίκησε για πέμπτη φορά στη βραδιά τον Φόστερ!

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά, με τη Λίβερπουλ να χαλαρώνει και να φτάνει σε μια άνετη νίκη. Οι «κόκκινοι» με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 69 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές και παρέμειναν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, η Γουότφορντ έμεινε στους 40 βαθμούς και την 8η θέση, μη μπορώντας να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (70′ Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ (84′ Κεϊτά), Μανέ (78′ Λαλάνα), Σαλάχ, Οριγκί.

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Φόστερ, Γιάνμαατ, Μαριαπά, Κάθκαρτ, Μασίνα, Καπού, Χιούζ, Ντουκουρέ, Περέιρα (84′ Νζέμα), Ντεουλοφέου (72′ Κλέβερλι), Ντίνι (72′ Γκρέι).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ