Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποβλήθηκε ο Μέρετ, κάνει πάρτι η Γιουβέντους (vids)
Γιουβέντους

Αποβλήθηκε ο Μέρετ, κάνει πάρτι η Γιουβέντους (vids)

Ο Άλεξ Μέρετ βρέθηκε εκτεθειμένος από την άμυνα της Νάπολι, ανέτρεψε τον Ρονάλντο εκτός περιοχής και αποβλήθηκε, με τον Πιάνιτς να σκοράρει με απευθείας φάουλ. Το καθάρισε λίγο αργότερα ο Τσαν.

03.03.2019 | 22:20

Ρονάλντο κερνάει και Πιάνιτς πίνει. Αυτή είναι η ιστορία των πρώτων 30 λεπτών αγώνα στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι. Κέρδισε την αποβολή του Μέρετ ο Πορτογάλος. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Οσπίνα ο Βόσνιος.

Εξέθεσε άμυνα και Μέρετ ο Κριστιάνο

Με την άμυνα της Νάπολι να κάνει τραγικό λάθος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακολούθησε τη φάση και κατάφερε να βρεθεί φάτσα με τον Άλεξ Μέρετ. Ο τερματοφύλακας της Νάπολι τον ανέτρεψε εκτός περιοχής, με τον Ρόκι να αποβάλλει σωστά τον τερματοφύλακα των «παρτενοπέι» που έμοιαζε να είναι σε απόγνωση. Όχι φυσικά για την απόφαση του διαιτητή, αλλά για την απίστευτα κακή αντίδραση της άμυνάς του.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Μίλικ για να περάσει στη θέση του τον Οσπίνα.

Υποδέχθηκε τον Οσπίνα με γκολάρα ο Πιάνιτς

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Νάπολι, μετά την εκτέλεση του φάουλ. Μπορεί αρχικά να φαινόταν σωτήρια η απόφαση του Μέρετ να ανατρέψει τον Ρονάλντο, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν. Η Γιούβε κατάφερε να πάρει τα πάντα από τη συγκεκριμένη φάση.

Πάνω στη μπάλα στάθηκαν οι Πιάνιτς και Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να αφήνει την εκτέλεση στον Βόσνιο. Με ελάχιστα μέτρα φόρα, εκτέλεσε τον Οσπίνα, που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Από πολύ νωρίς (28′), είχε δώσει προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το «καθάρισε» με Τσαν

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Γιουβέντους είχε και «γλυκό». Ο Μπερναρντέσκι έκανε τη σέντρα, ο Τσαν πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε και στον Χισάι και κατέληξε στα δίχτυα του Οσπίνα για το 0-2 στο 39′.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version