Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιβραβεύει τον Μπερνάρντο Σίλβα με νέο συμβόλαιο η Σίτι!
Μάντσεστερ Σίτι

Επιβραβεύει τον Μπερνάρντο Σίλβα με νέο συμβόλαιο η Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επιβραβεύσει τον Μπερνάρντο Σίλβα για τις καλές εμφανίσεις του, προσφέροντας του νέο εξαετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

03.03.2019 | 15:51

Τη φετινή σεζόν ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος χαφ είναι βασικός κι αναντικατάστατος από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως έχει βάλει «φτερά» στα πόδια του. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο και διανύει μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι «πολίτες» αναγνωρίζουν τη σημασία του Σίλβα κι ετοιμάζονται να τον επιβραβεύσουν. Πως; Προσφέροντας του νέο συμβόλαιο, με βελτιωμένες απολαβές. Συγκεκριμένα, η Σίτι ετοιμάζεται να προτείνει εξαετές συμβόλαιο, δίνοντας στον Πορτογάλο απολαβές διπλάσιες από τις 100.000 λίρες που λαμβάνει εβδομαδιαίως. Βέβαια, η αγγλική ομάδα πέρα από την επιβράβευση στον 24χρονο θέλει να απομακρύνει και όσους επίδοξους «μνηστήρες» τριγυρίζουν τον παίκτη.

Τον «δένει» με το βλέμμα στο μέλλον

Ήδη, το όνομα του έχει ακουστεί στα ρεπορτάζ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Γι΄αυτό στη Σίτι θέλουν να τον «δέσουν» για να αποκτήσουν έναν πυλώνα στη μεσαία γραμμή και για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, οι άνθρωποι των «πολιτών» τον θεωρούν τον φύση και θέση αντικαταστάτη του Νταβίντ Σίλβα στο κέντρο. Οι δύο παίκτες έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος μέσος δείχνει να περνάει καλά στη Σίτι, τονίζοντας ότι έχει ταιριάξει τέλεια στην ομάδα και στο κλίμα που επικρατεί.

«Είμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε διατηρήσει παίκτες, έχουμε προσθέσει τον Μαχρέζ, ενώ βελτιώνεται και ο Φόντεν. Είναι ωραίο να κατακτάς τρόπαιο νωρίς και αυτό μας έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση», δήλωσε στην τελευταία συνέντευξη του ο Πορτογάλος χαφ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version