Ίντερ

Επιβεβαίωσαν το ραντεβού με τον Ικάρντι οι «Νεραντζούρι»

Οι εξελίξεις στο θέμα Ικάρντι τρέχουν με αμείωτο ρυθμό στο Μιλάνο, με την Ίντερ να επιβεβαιώνει το μεσημέρι της Τετάρτης πως ο εκτελεστικός της διευθυντής, Τζουζέπε Μαρότα είχε «εγκάρδιο» ραντεβού με τον παίκτη.

Η ικαρντιάδα συνεχίζεται αμείωτη! Ίντερ και Μάουρο Ικάρντι προσπαθούν να βρουν ό,τι έχασαν το τελευταίο διάστημα με στόχο την επούλωση των πληγών της ομάδας. Οι «Νεραντζούρι» σε μια προσπάθεια επιστροφής του Αργεντινού σε κανονικούς ρυθμούς προέβησαν σε συνάντηση μαζί του. Παρούσα όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος ήταν και η μάνατζερ και σύζυγός του Γουάντα Νάρα.

Η… πέτρα του «σκανδάλου» συνεχίζει να κρατά σταθερή στάση απέναντι στους Μιλανέζους. Παρόλα αυτά η Ίντερ παρουσιάζεται διαλλακτική συζητώντας με την πλευρά του παίκτη όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου εκείνος να επιστρέψει.

«Εγκάρδιο» ραντεβού αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της Ίντερ για τον Ικάρντι

Θυμίζουμε πως ο Ικάρντι από την στιγμή που του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο έχει σταματήσει να πραγματοποιεί προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Επικαλούμενος τραυματισμό προσπαθεί να φέρει στα όρια της την Ίντερ και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στοχεύοντας σε πλήρη αναθεώρηση της πράξης τους.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στον… πάγο. Το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του έφερε καταιγίδα στο Μιλάνο. Η Ίντερ από την μία επικαλέστηκε αδιαφορία, ενώ από την πλευρά του παίκτη το σκοινί μοιάζει να είναι… τσίτα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα καλείται να φέρει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Η αχρήστευση του Ικάρντι μόνο κακό φέρνει στον ιταλικό σύλλογο, με την επανεκκίνησή του να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ