Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Τελειωμένος ο Σολάρι! Ίσως φύγει μέσα στο Σαββατοκύριακο”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Τελειωμένος ο Σολάρι! Ίσως φύγει μέσα στο Σαββατοκύριακο”

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Σαντιάγκο Σολάρι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

08.03.2019 | 11:57

Η θητεία του Σαντιάγκο Σολάρι στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε ξεκινήσει ιδανικά. Όμως, όταν βρίσκεσαι στην πιο απαιτητική ομάδα του κόσμου κρίνεσαι σε κάθε ματς. Σε κάθε αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για τη “βασίλισσα”. Οι Μαδριλένοι γνώρισαν απανωτές ήττες από την Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην ουσία αποχαιρέτισαν δύο στόχους μέσα σε μερικές ώρες.

Θα περίμενε κανείς από τους “μερένχες” να βγάλουν αντίδραση στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μάταια όμως. Ο “Αίαντας” πέρασε σαν… σίφουνας από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” και πήρε μία μεγάλη νίκη (4-1) και μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκριση!

Μετράει ώρες ο Σολάρι!

Αυτό ήταν! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι απογοητευμένος από τον Σολάρι. Γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να τον “τελειώσει”. Άμεσα κιόλας. Πόσο άμεσα; Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα ο Ισπανός τεχνικός ενδέχεται να μείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης για το εκτός έδρας ματς με τη Βαγιαδολίδ.

Έπειτα θα… κουνήσει μαντήλι. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου του τα έχει μαζεμένα και δεν θέλει να τον βλέπει άλλο στον πάγκο. Το ερώτημα, όμως, παραμένει. Ποιος θα αναλάβει μετά τον Σολάρι; Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Πολλοί έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότεροι. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή για να μάθουμε με πλήρη σιγουριά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version