Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τόσο θα κόστιζε στην Ρεάλ η αποχώρηση του Ράμος!
Ρεάλ Μαδρίτης

Τόσο θα κόστιζε στην Ρεάλ η αποχώρηση του Ράμος!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει τεράστια οικονομική ζημιά σε περίπτωση που ο Πέρεθ τραβήξει στα άκρα το ζήτημα με τον Σέρχιο Ράμος!

08.03.2019 | 23:01

Αρκετό ντόρο έχει προκαλέσει η αντίδραση του Σέρχιο Ράμος μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ!

Είναι γνωστό το σκηνικό που εξελίχθηκε στα αποδυτήρια της Ρεάλ, μετά την ήττα από τους Ολλανδούς. Πρωταγωνιστές ήταν οι Σέρχιο Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός των Μαδριλένων, αντέδρασε στα σκληρά λόγια του προέδρου της ομάδας! Μάλιστα, σε κάποια φάση έκανε λόγο για αποτέλεσμα-ντροπή. Τότε ήρθε η… έκρηξη του αρχηγού της Ρεάλ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άγιαξ, καθώς ήταν τιμωρημένος.

«Πλήρωσε με και φεύγω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράμος, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες. Μάλιστα υπήρχε νέα κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε Πέρεθ και Ράμος, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και η… παρεξήγηση συνεχίζεται!

Πόσα θα κόστιζε στην Ρεάλ όμως μια ενδεχόμενη αποχώρηση του;

Εστιάζουμε στην πιο ακραία περίπτωση, στην οποία ο Πέρεθ αποφασίσει να… διώξει τον αρχηγό της ομάδας!

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας», θα χρειαστεί να δώσει 25 εκατ. ευρώ στον Ισπανό. Ο αρχηγός των «μερένχες» έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Με τα τελευταία δεδομένα φαίνεται πάντως, πως αργά ή γρήγορα κάποια από τις δύο πλευρές θα υποχωρήσει. Είναι δεδομένο πως και για τους δύο προέχει το καλό και η αρμονία του συλλόγου και το έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version