Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: “Τα σκάει” για το “μπαμ” με Μπέιλ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: “Τα σκάει” για το “μπαμ” με Μπέιλ!

Αποφασισμένη να διεκδικήσει την υπογραφή του Γκάρεθ Μπέιλ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ετοιμάζεται να "χρυσώσει" τόσο τη Ρεάλ, όσο και τον Ουαλό.

09.03.2019 | 20:40

Για μία ακόμα σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και αποκλείστηκε από τους “8” του Τσαμπιονς Λιγκ. Οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το 0-2 του “Ολντ Τράφορντ” και γνώρισε ήττα-αποκλεισμό με 1-3 στο Παρίσι. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβηκε στο δεύτερο ματς μόλις με 12 παίκτες της πρώτης ομάδας λόγω τραυματισμών.

Αυτή η εξέλιξη σόκαρε τους πάντες στις τάξεις των πρωταθλητών Γαλλίας. Πολλά δημοσιεύματα θέλουν να γίνονται πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας, με αρκετές αποχωρήσεις να έρχονται στο προσκήνιο. Όμως, στη γαλλική πρωτεύουσα θέλουν να ενισχυθούν έτσι ώστε να προσθέσουν εμπειρία στο δυναμικό τους, για να αποφευχθούν παρόμοιοι αποκλεισμοί, όπως αυτοί των τελευταίων χρόνων.

Γι’ αυτό το λόγο έχουν βάλει ως στόχο την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας “Don Balon” οι ιθύνοντες της Παρί ετοιμάζονται να ρίξουν πολλά λεφτά για να φέρουν στο Παρίσι τον Ουαλό. Πιο συγκεκριμένα, θέλουν να προσφέρουν 175 εκατ. ευρώ για να πείσουν τη Ρεάλ να παραχωρήσει τον 30χρονο εξτρέμ. Ακόμα, σκοπεύουν να δώσουν στον Βρετανό ένα ποσό λίγο λιγότερο από τα 20 εκατ. ευρώ το χρόνο σαν ετήσιες απολαβές.

Τη φετινή σεζόν ο Μπέιλ έχει καταφέρει να σκοράρει 13 γκολ και να μοιράσει 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version