Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σον: «Ο πατέρας μου με ανάγκαζε να κρατάω την μπάλα για τέσσερις ώρες στον αέρα»
Τότεναμ

Σον: «Ο πατέρας μου με ανάγκαζε να κρατάω την μπάλα για τέσσερις ώρες στον αέρα»

Ο Σον Χιούνγκ-Μιν αποκάλυψε τα «καψόνια» στα οποία των υπέβαλε ο πατέρας του κατά την παιδική του ηλικία, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι συνέβαλαν στην εξέλιξή του.

09.03.2019 | 16:42

Τη φετινή σεζόν είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της Τότεναμ. Μετράει συνολικά 16 γκολ και 9 ασίστ σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό και όπως είναι λογικό, ο Σον Χιούνγκ-Μιν έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο». Ήδη το όνομα του έχει ακουστεί για αρκετές μεγάλες ομάδες. Φήμες τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καψόνι για το… καλό του

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός σε συνέντευξη του στη «Guardian» αναφέρθηκε στις θυσίες που έκανε για να φτάσει στο επίπεδο που είναι. Θυμήθηκε το «καψόνι», που του υπέβαλε ο πατέρας του στην παιδική του ηλικία, αναγνωρίζοντας ότι συνέβαλε αρκετά στην καριέρα του αν και τότε έμοιαζε με βασανιστήριο.

«Όταν ήμουν 10-12 ετών, ο πατέρας μου προπονούσε την ομάδα του σχολείου μου. Κάναμε προπόνηση 15 με 20 παιδιά. Ο στόχος ήταν να μην πέσει η μπάλα στο έδαφος για 40 λεπτά! Όταν κάποιος άφηνε την μπάλα να πέσει, ο πατέρας μου δεν έλεγε τίποτα. Αλλά, όταν έπεφτε σε εμένα, μας έβαζε όλους να ξεκινήσουμε από την αρχή. Έφτασα να κάνω τέσσερις ώρες προπόνηση χωρίς να πέφτει η μπάλα στο έδαφος. Μετά τις τρεις πρώτες ώρες έβλεπα τρεις μπάλες και το έδαφος κόκκινο (σ.σ. αιματώνονταν τα μάτια του). Ήταν σκληρό, φοβόμουν, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν ο σωστός τρόπος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σον.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version