ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Don’t Mess-i with me (vid)

Έπαθαν οι υπόλοιποι, έμαθε η Μπαρτσελόνα, με την παρέα του Λιονέλ Μέσι να περνά πανηγυρικά στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας της Λυών 5-1 στο Καμπ Νου.

Don’t Mess-i with me (vid)

Η Μπαρτσελόνα μπήκε διαβασμένη από το πρώτο λεπτό. Έχοντας κατά νου τις εκπλήξεις των προηγούμενων ζευγαριών κατάφερε να επικρατήσει σε όλα τα σημεία της Λυών και να πανηγυρίσει την πρόκριση. Οι Καταλανοί επικράτησαν 5-1 των Γάλλων. Οι «Λιονέ» μείωσαν με τον Τουσάρτ στην επανάληψη όμως τελικά δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο αποχαιρετώντας με το κεφάλι ψηλά την διοργάνωση.

Πρώτα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά η Παρί Σεν Ζερμέν και χθες βράδυ η Ατλέτικο. Όλες με σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης στο πρώτο τους παιχνίδι, που τελικά δεν κατάφεραν να δουν 8αδα. Το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ επιφύλασσε εκπλήξεις, όμως η Μπαρτσελόνα δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει άλλη μία.

Το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε από το ξεκίνημα έδειξε άγριες διαθέσεις. Με την κατοχή στα πόδια των «Μπλαουγκράνα» οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μπροστά στην εστία του Λοπές. Στο 14′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι. Ο Λουίς Σουάρες ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Ντενάγιερ (δύσκολη φάση) με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό με απόλυτη ψυχραιμία να σκοράρει α λα Πανένκα.

Αγχώθηκε για 15 λεπτά αλλά στο τέλος την σκόρπισε

Το 1-0 δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τους Γάλλους. Η ανωτερότητα των «Μπλαουγκράνα» μετουσιώθηκε σε ακόμη ένα τέρμα στο πρώτο μέρος. Δράστης αυτή τη φορά ο Φελίπε Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο να ολοκληρώνει την προσπάθεια του Λουίς Σουάρες στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Λυών να αναγκάζεται να παίξει επιθετικά στην επανάληψη. Όπως και έπραξε!

Οι Γάλλοι κατάφεραν με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους να ανεβάσουν τις γραμμές τους και να προκαλέσουν πονοκεφάλους στην αμυντική συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα.

Το πολυπόθητο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στην διεκδίκηση της πρόκρισης ήρθε. Σκόρερ για τους Γάλλους ο Τουσάρτ, με τον μέσο να σκοράρει με όμορφο σουτ έπειτα από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Τερ Στέγκεν.

Για 15 λεπτά το παιχνίδι απέκτησε διαφορετικό ρυθμό, με την Λυών να ψάχνει το θαύμα και την Μπαρτσελόνα να αναζητά λύση για να καθαρίσει την πρόκριση.

Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν με τον Λιονέλ Μέσι να βάζει ξανά την υπογραφή του  σκοράροντας με όμορφο πλασέ στο 78ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο τα πόδια λύθηκαν, η Λυών κατέρρευσε και η Μπαρτσελόνα έκλεισε την βραδιά – πρόκριση ονειρικά.

Δύο ακόμη όμορφα τέρματα των Πικέ και Ντεμπελέ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο (5-1) για τους Καταλανούς, οι οποίοι βάζουν πλώρη για τον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ