Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Γιονγκ: “Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο”
Άγιαξ

Ντε Γιονγκ: “Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο”

Με μεγάλη χαρά αντιμετώπισε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ το γεγονός πως θα παίξει απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

15.03.2019 | 15:14

Δύσκολο έργο θα έχει ο Άγιαξ για την πρόκρισή του στα ημιτελικά. Όπως έγινε γνωστό μετά τη σημερινή (15/3) κλήρωση , η ομάδα του Φρένκι Ντε Γιονγκ θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στους “8” της διοργάνωσης.

Ο Ολλανδός χαφ δεν τρόμαξε καθόλου όταν έμαθε τον αντίπαλο του “Αίαντᔨ. Το αντίθετο μάλιστα. Μιλώντας στα ολλανδικά ΜΜΕ, ο 22χρονος τόνισε πως θα χαρεί πολύ που θα αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο θαύμαζε από μικρός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός:

“Όταν ήμουν 10-12 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έτσι είναι πολύ καλό για μένα το γεγονός πως θα τον αντιμετωπίσω στα αλήθεια.”

Τη φετινή σεζόν ο Ντε Γιονγκ έχει σκοράρει 4 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ σε 38 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άγιαξ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version