ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… (vid)

Ο Ζιντάν επέστρεψε στο Μπερναμπέου, έκανε τα «μαγικά» του και πήρε τη νίκη απέναντι στην Θέλτα (2-0) με γκολ των «ξεχασμένων» Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… (vid)

Σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια της αγωνιστικής η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Θέλτα στο πρώτο παιχνίδι του Ζιντάν μετά την επιστροφή του. Στα 2,5 χρόνια που έμεινε στον πάγκο της Ρεάλ ο Γάλλος τεχνικός κατέκτησε συνολικά 9 τίτλους, εκ των οποίων τρία διαδοχικά Champions League.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που έκατσε στον πάγκο της Ρεάλ ο Ζιντάν στην πρώτη του θητεία, οι Μαδριλένοι έπαιξαν κόντρα στην Θέλτα στο Μπερναμπέου. Και τότε ήταν βασικοί, όπως και σήμερα, οι Ίσκο, Μαρσέλο, Κέιλορ Νάβας και Μπέιλ, σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Στα του παιχνιδιού η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα με την «αύρα» του Ζιντάν να πιέζει τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά για το γκολ ενώ η ενέργεια που έβγαζαν στο γήπεδο έκανε τους οπαδούς να μην σταματούν λεπτό. Τη μεγάλη ευκαιρία όμως του ημιχρόνου την είχε η Θέλτα. Σε κεφαλιά του Μάξι Γκόμες από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός νίκησε τον Ουρουγουανό.

Στη συνέχεια η Ρεάλ πίεσε ακόμα περισσότερο και αν ήταν πιο τυχερή θα  μπορούσε να είχε ανοιξει το σκορ. Σέντρα του Ασένσιο από τα δεξιά, ο Μπενζεμά δεν κατάφερε να πιάσει το ανάποδο ψαλίδι όπως θα το ήθελε. Η μπάλα έφτασε στον Μπέιλ που έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό, με τον Ρουμπέν να την βρίσκει με τις άκρες των δαχτύλων του και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ πίεσε ακόμη περισσότερο. Και κατάφερε να προηγηθεί με έναν παίκτη που έλειψε πάρα πολύ, τον Ίσκο. Ωραία ατομική ενέργεια από τον Ασένσιο, ο Μπενζεμά γίνεται κάτοχος της μπάλας και σερβίρει στον Ίσκο. Με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής ανοίγει το σκορ για την Ρεάλ.

Από εκεί και έπειτα το γήπεδο «κατηφόρισε». Ο Ζιντάν προχώρησε σε αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους αυτούς που ο Σολάρι αγνοούσε επιδεικτικά. Το 2-0 όμως προήλθε και πάλι από παίκτη του Ζιντάν. Αυτή τη φορά ήταν ο Μπέιλ. Ο Ουαλός έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και έκανε το σουτ. Με τη μπάλα να βρίσκει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και έπειτα να καταλήγει στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ δεν άλλαξε, η Ρεάλ πήρε σπουδαία νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Θέλτα με 2-0 και πλέον περιμένει το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ