ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Χόρτασε θέαμα το Σαν Πάολο, «πολυβόλο» η Νάπολι (vid)

Την ημέρα που η Γιουβέντους έχασε το αήττητο της, η Νάπολι «μέθυσε» τους φίλους της με μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις επικρατώντας της Ουντινέζε στο Σαν Πάολο με 4-2.

Χόρτασε θέαμα το Σαν Πάολο, «πολυβόλο» η Νάπολι (vid)

Το πρωτάθλημα για την Νάπολι έχει χαθεί από τον Σεπτέμβρη. Οι Παρτενοπέι όμως δεν έχουν λόγο να τα βάψουν μαύρα, καθώς μετά την Γιουβέντους ξέρουν πως είναι με διαφορά οι καλύτεροι στην Ιταλία. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι χάρισε ένα όμορφο απόγευμα στους φίλους της. Ένα χορταστικό 4-2 απέναντι σε μια Ουντινέζε που πήγε στον ιταλικό Νότο, έπαιξε στα ίσια όμως δεν άντεξε.

Αναμέτρηση με ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες στο Σαν Πάολο. Από την μία η Νάπολι θέλει νίκες που θα την διατηρήσουν μόνη 2η στην βαθμολογία μακριά από τις ομάδες του Μιλάνου. Από την άλλη η Ουντινέζε που δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ποιότητα ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην ανήκει στους γηπεδούχους. Οι Παρτενοπέι είναι γνωστό πως στην καλή τους μέρα μπορούν να αποδώσουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο Κάρλο Αντσελότι με το 4-4-2 που παρέταξε προσπάθησε από το ξεκίνημα να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας του. Κλεψίματα, και καλή κυκλοφορία της μπάλας έφερναν ορθολογικά την Νάπολι συχνά πυκνά έξω από την περιοχή της Ουντινέζε. Το πρώτο… αίμα μάλιστα εμφανίστηκε στο 17′ με τον Γιουνές να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ορεξάτη στην επίθεση, προβληματική στην άμυνα η Νάπολι

Η κυριαρχία της Νάπολι δεν άργησε να μετουσιωθεί και σε δεύτερο τέρμα. Σκόρερ ο Καγιεχόν με τον Ισπανό να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στους γηπεδούχους. Από εκείνο το σημείο και για σχεδόν μισή ώρα αγώνα ο ρυθμός άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ξεμύτισαν! Πρώτη τους αντίδραση στο 30′ με τον Λασάγκνα να μειώνει σε 2-1 με όμορφη προσπάθεια.

Σαν να μην έφθανε αυτό η Ουντινέζε κατάφερε να βρει ακόμη ένα τέρμα φέρνοντας την αναμέτρηση στην ισοπαλία. Με τον Σεκό Φοφανά οι φιλοξενούμενοι σίγησαν το Σαν Πάολο φέρνοντας εύλογα προβληματισμό για την κακή αμυντική αντίδραση της Νάπολι.

Με το σκορ στο 2-2 η Νάπολι στην επανάληψη επέστρεψε αποφασισμένη να επαναφέρει την κατάσταση στα αρχικά επίπεδα. Στο 57′ ο Αρκάντιους Μίλικ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του επιστρέφοντας τα χαμόγελα στις κερκίδες. Τον Πολωνό 12 λεπτά αργότερα μιμήθηκε και ο Μέρτενς, με τον βραχύσωμο επιθετικό να γράφει το τελικό 4-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ