Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα τραυματισμού ο Σουάρες (pic)
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα τραυματισμού ο Σουάρες (pic)

Κακά μαντάτα επιφύλασσε ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις, καθώς ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε έχοντας υποστεί διάστρεμμα.

18.03.2019 | 15:45

Με θριαμβευτικό τρόπο πέρασε η Μπαρτσελόνα μέσα από την έδρα της Μπέτις. Οι “Μπλαουγκράνα” επικράτησαν με 4-1, έχοντας τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ – τρικ.  Το άλλο γκολ των πρωταθλητών ήρθε από τον Λουίς Σουάρες. Όμως, ο Ουρουγουανός ήταν ο άτυχος της βραδιάς, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή στις καθυστερήσεις, λόγω τραυματισμού.

Ο 32χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σήμερα (18/3) σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν, πως ο Λατίνος υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ουρουγουάης και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στο πρώτο ματς για τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (10/4, 22:00, Ολντ Τράφορντ).

Δείτε την ανακοίνωση των Καταλανών:

Τη φετινή σεζόν ο Σουάρες έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 21 φορές και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version