ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Το Champions League κρίνει τo μεταγραφικό πλάνο στη Μίλαν!

Η Μίλαν προετοιμάζει ήδη το πλάνο της για την επόμενη σεζόν, με τις μεταγραφές της να κρίνονται εν πολλοίς από το αν θα βρίσκεται στο Champions League.

Το Champions League κρίνει τo μεταγραφικό πλάνο στη Μίλαν!

Η επιστροφή στο Champions League ήταν ο πρωταρχικός στόχος που είχε θέσει η διοίκηση της Μίλαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι «ροσσονέρι» απέχουν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εδώ και και πέντε χρόνια. Διάστημα αρκετά μεγάλο για μια ομάδα που έχει κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο επτά φορές. Γι’ αυτό, άλλωστε, και η επιστροφή της κρίθηκε επιτακτική από άπαντες στις τάξεις της.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μίλαν βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο της στο Champions League. Η επίτευξη του στόχου της είναι αυτή που θα κρίνει εν πολλοίς και το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport». Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, η είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα φέρει και τους πρώτους στόχους των «ροσσονέρι».

Οι πρώτοι στόχοι της Μίλαν για το καλοκαίρι

Ουσιαστικά, η ιταλική ομάδα θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ στη διάθεση της. Αυτό θα συμβεί διότι τα έσοδα του Champions League είναι πολύ μεγαλύτερα από εκείνα του Europa League. Παράλληλα, οι απαιτήσεις και το πρεστίζ των δύο διοργανώσεων έχουν τεράστια διαφορά. Κάτι που σημαίνει πως η Μίλαν θα χρειαστεί να αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερους παίκτες. Η κίνηση που φαίνεται, πάντως, να επηρεάζεται λιγότερο από το παραπάνω σενάριο είναι η μεταγραφή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Οι «ροσσονέρι» χρειάζεται να δώσουν το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι για να τον αποκτήσουν, κάτι που λογικά θα συμβεί.

Ωστόσο, στη λίστα του τεχνικού επιτελείου της ιταλικής ομάδας υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Οι δύο που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας είναι οι Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Φεντερίκο Κιέζα. Οι δύο παίκτες που αγωνίζονται σε Λάτσιο και Φιορεντίνα αντίστοιχα κάνουν εξαιρετικές σεζόν και θα χρειαστεί να δαπανηθούν αρκετά χρήματα για την απόκτηση τους. Μια ενδεχόμενη συμμετοχή στο Champions League, όμως, ίσως να τους πείσει να πιέσουν λίγο περισσότερο τις ομάδες τους να τους παραχωρήσουν. Βέβαια, στη Μίλαν έχουν έτοιμο και το Plan B σε περίπτωση αποτυχίας στους δύο μεγάλους στόχους τους. Πρόκειται για τους νεαρούς Αλάν Σεν-Μαξιμέν, Ζεράρ Ντεουλοφέου και Έβερτον Σοάρες (σσ. αγωνίζεται στην Γκρέμιο).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ