ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Πλησιάζει τον… φευγάτο Ταλιαφίκο

Ακλόνητο φαβορί φαντάζει η Άρσεναλ για την απόκτηση του Νίκολας Ταλιαφίκο, ο οποίος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Άγιαξ.

Άρσεναλ: Πλησιάζει τον… φευγάτο Ταλιαφίκο

Η αριστερή πλευρά της άμυνας της Άρσεναλ πονάει. Ο Έκτορ Μπεγερίν υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να αγωνιστεί ξανά στα τέλη του 2019. Ο Νάτσο Μονρεάλ από την άλλη μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Η ηλικία του (33 ετών) αποτελεί σοβαρό ανασταλτικό παράγοντα στην ανανέωση του συμβολαίου του. Τέλος, ο βασικός πλέον Σέντ Κολάσινατς είναι αρκετά επιθετικογενής.

Έτσι, ο Ουνάι Έμερι θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ. Στην κορυφή της λίστας του, βρίσκεται ο Νίκολας Ταλιαφίκο. Ο Αργεντινός πραγματοποιεί τρομερή χρονιά με τον Άγιαξ και έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόουτς των “Κανονιέρηδων. Αυτή τη στιγμή, οι Λονδρέζοι είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, καθώς έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τόσο στην ομάδα όσο και στον παίκτη.

Ένας ακόμα λόγος που τρίβουν τα χέρια τους στην Άρσεναλ είναι ο εξής. Ο 27χρονος μπακ έχει αποφασίσει να φύγει από τον Άγιαξ το καλοκαίρι. Γι’ αυτό το λόγο απέρριψε και την πρόωρη πρόταση ανανέωσης που του έγινε (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022). Έτσι, η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στα 20 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά τα αποκάλυψε ο μάνατζερ του Λατίνου, μιλώντας στο “Muy Independiente Radio”.

Πάντως, οι Άγγλοι έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές σε περίπτωση που στραβώσει η μεταγραφή του. Αυτές είναι ο Κίεραν Τίρνεϊ της Σέλτικ και ο Μπεν Τσίλγουελ της Λέστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ατζέντη του:

“Ο Άγιαξ έκανε μια προσφορά. Όμως απορρίφθηκε, επειδή πιστεύουμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα. Θα δούμε τι θα γίνει στην αγορά. Δεν έχουμε μιλήσει για τιμή με τον Άγιαξ.  Θα ζητήσουν πάντως αρκετά λεφτά. Πιστεύω πως θα είναι πάνω από 20 εκατ. ευρώ.”

Τη φετινή σεζόν ο Ταλιαφίκο έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 5 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άγιαξ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ