Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο, ο Μέσι πλησιάζει! (stats)
Μπαρτσελόνα

Κριστιάνο, ο Μέσι πλησιάζει! (stats)

Τα δύο χθεσινά τέρματα του Λιονέλ Μέσι απέναντι στην Εσπανιόλ, φέρνουν τον Αργεντινό σε απόσταση αναπνοής από τον «αιώνιο» αντίπαλο Κριστιάνο Ρονάλντο όσον αφορά το συλλογικό επίπεδο.

31.03.2019 | 18:24

Ο Λιονέλ Μέσι έχει βαλθεί την φετινή σεζόν να καταρρίψει κάθε λογική. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σκοράρει ασταμάτητα με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Σε κάθε του εμφάνιση είναι αυτός που λύνει τον «γόρδιο» δεσμό για την ομάδα του οδηγώντας την με ασφάλεια στην επιτυχία. Η Εσπανιόλ ήταν χρονικά το τελευταίο θύμα του, με τον 32χρονο να γράφει ιστορία κόντρα στους Καταλανούς.

Ο Μέσι με τα δύο τέρματά του ξεπέρασε για 10η συνεχή σεζόν το φράγμα των 40! Όμως δεν σταμάτα εκεί, καθώς έχει όρεξη να το…. τερματίσει φέτος! Βάζοντας κάτω τα συνολικά του στατιστικά σε συλλογικό επίπεδο θα διακρίνει το εξής. Με 593 τέρματα σε 675 παιχνίδια ο Αργεντινός φλερτάρει επικίνδυνα τα αντίστοιχα νούμερα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα η επίπεδό του είναι σαφώς καλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς τα αντίστοιχα παιχνίδια του Πορτογάλου.

Τέσσερα τέρματα μακριά και από αυτή τη πρωτιά ο Μέσι

Ο επιθετικός της Γιουβέντους σε 799 παιχνίδια έχει καταφέρει να βρει δίχτυα συνολικά 597 φορές. Τέσσερα τέρματα περισσότερα από τον «μάγο» της Βαρκελώνης. Βέβαια, ο Μέσι σε αντιστοιχία υπερτερεί του Κριστιάνο, καθώς ο τελευταίος μετρά 124 παιχνίδια περισσότερα.

Ο Αργετινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την απουσία του Ρονάλντο. Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων κάνοντας αγώνα δρόμου να προλάβει τα παιχνίδια της Γιουβέντους κόντρα στον Άγιαξ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version