Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζιντάν: «Δεν μπορώ να φανταστώ την Ρεάλ χωρίς τον Βαράν»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζιντάν: «Δεν μπορώ να φανταστώ την Ρεάλ χωρίς τον Βαράν»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ζήτηση την παραμονή του Γάλλου στην Ρεάλ!

02.04.2019 | 14:00

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει σαν τρελός την παραμονή του Ραφαέλ Βαράν στην Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται σιγά σιγά για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Ο προπονητής των Μαδριλένων είναι έτοιμος να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν. Από την άλλη πρόθεση του είναι να κρατήσει μερικούς “παλιούς” έτσι ώστε να μην μειωθεί η δυναμική της ομάδας.

Ωστόσο, το πλάνο φαίνεται πως έχει μερικά εμπόδια. Ένα από αυτά είναι και ο Ραφαέλ Βαράν. Ο κεντρικός αμυντικός των «μερένχες» έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι και φαίνεται πως η απόφαση του είναι ειλημμένη.

Προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη με κάθε τρόπο ο Ζινεντίν Ζιντάν

Πάντως ο τεχνικός της Ρεάλ τοποθετήθηκε δημόσια για τα δεδομένα στην υπόθεση του Βαράν, τονίζοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Γάλλο στόπερ!

«Όχι, δεν μπορώ να φανταστώ την Ρεάλ χωρίς τον Βαράν. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Είναι νέος ακόμα, βρίσκεται οχτώ χρόνια εδώ και θέλω να συνεχίσει να το κάνει με την ίδια επιτυχία. Σε μένα πάντως δεν έχει πει πως θέλει να αποχωρήσει, δείχνει να είναι καλά εδώ. Βρίσκεται στον κορυφαίο σύλλογο του κόσμου και κερδίζει τίτλους», ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version