Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φάκελος Ίσκο: Πήρε την απόφαση του ο Ισπανός
Ρεάλ Μαδρίτης

Φάκελος Ίσκο: Πήρε την απόφαση του ο Ισπανός

Ο Ίσκο άλλαξε γνώμη και ενημέρωσε την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης

06.04.2019 | 13:31

Στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ίσκο και την νέα σεζόν

Για τον Ίσκο είναι αν μη τι άλλο μια περίεργη σεζόν η φετινή. Ο Ισπανός άσος της Ρεάλ ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας στις περισσότερες αναμετρήσεις. Λοπετέγκι και Σολάρι δεν του έδιδαν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και δεν τύγχανε της εμπιστοσύνης τους.

Μάλιστα, αρκετές φορές είχε φτάσει στα όρια του και είχε ζητήσει την αποχώρηση του μεσούσης της σεζόν. Η σχέση του με τους φίλους του συλλόγου είχε πέσει στα… τάρταρα και όλα έδειχναν πως θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήρθε ο Ζιντάν και… άλλαξε γνώμη ο Ίσκο

Το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τους Μαδριλένους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και η ρήτρα του αγγίζει τα… 700 εκατ. ευρώ! Χρήματα που δεν πρόκειται να δώσει καμία ομάδα για τον Ίσπανό.

Ωστόσο τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο Ίσκο έχει ήδη πάρει την απόφαση του για το μέλλον του. Φαίνεται πως η έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν άλλαξε το σκεπτικό του Ισπανού.

Ο Ίσκο ενημέρωση την διοίκηση της ομάδας πως πρόθεση του είναι να παραμείνει και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του. Οι άνθρωποι του συλλόγου ξαφνιάστηκαν με αυτήν του την απόφαση και πλέον όλα θα κριθούν από το αν δώσει την συγκατάθεση του ο Ζιντάν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version