Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε τον… Σεφτσένκο της η Μίλαν! (pic)
Μίλαν

Βρήκε τον… Σεφτσένκο της η Μίλαν! (pic)

Ο Κριστόφ Πιόντεκ κάνει πράγματα και θαύματα με την Μίλαν και το ντεμπούτο του στην «Σέριε Α» είναι... εκκωφαντικό!

06.04.2019 | 15:11

Ο Κριστόφ Πιόντεκ μπήκε σε ένα κλειστό γκρουπ ποδοσφαιριστών που σκοράρουν 20+ γκολ στο ντεμπούτο τους στην «Σέριε Α». Αρκετοί παρομοιάζουν τον Πολωνό με τον… Αντρέι Σεφτσένκο!

Αν μη τι άλλο ο Κρίστοφ Πιόντεκ είναι με διαφορά η αποκάλυψη της σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη γενικότερα. Ο άσος της Μίλαν πλέον έκανε τρομερή εκκίνηση με την Τζένοα σκοράροντας κατά ριπάς. Έτσι η Μίλαν δεν άργησε και κατέβαλλε αρκετά εκατομμύρια για να τον φέρει από την Γένοβα στο Μιλάνο.

Μόνο επιτυχημένη μπορεί να κριθεί αυτή της η κίνηση! Μάλιστα έχει ήδη σκοράρει εννιά γκολ σε δώδεκα αναμετρήσει με τους «ροσονέρι», φτάνοντας τα 20 γκολ στην Σέρια Α.

Μάλιστα, αυτό πρόκειται για κατόρθωμα καθώς μπήκε σε ένα κλειστό γκρουπ επιθετικών που μάγεψαν στο ντεμπούτο τους στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, είναι μόλις ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει.

Οι υπόλοιποι τρεις είναι οι Μοντέλα, Ρονάλντο και Αντρέι Σεφτσένκο! Έτσι μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρείται αυτό που έχει πετύχει φέτος ο 24χρονος επιθετικός!

  1. 1996-97: Βιντσέντζο Μοντέλα 22 γκολ (Σαμπντόρια)
  2. 1997-98: Ρονάλντο 25 γκολ (Ίντερ)
  3. 1999-00: Αντρέι Σεφτσένκο 24 γκολ (Μίλαν)

Ο άσος της Μίλαν έχει όλο το χρόνο για να καταφέρει να προσπεράσει και τους τρεις καθώς απομένουν 8 αγώνες και θέλει 6 γκολ για να σπάσει το ρεκόρ του Ρονάλντο!

https://twitter.com/COPA90/status/1114252616463085568

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version