Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκλονιστική εξομολόγηση του Τσούπο-Μοτίνγκ για την ευκαιρία του (pics)
Παρί Σεν Ζερμέν

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Τσούπο-Μοτίνγκ για την ευκαιρία του (pics)

Ο Έρικ Τσούπο-Μοτίνγκ έχασε το... άχαστο στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο και έκανε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στο Instargram.

10.04.2019 | 16:21

Άθελα του ο Έρικ Τσούπο-Μοτίνγκ έγινε πρωταγωνιστής μια απίστευτης φάσης στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο. Ο 30χρονος επιθετικός είχε βρει δίχτυα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, σ’ ένα βράδυ που έμοιαζε ιδανικό. Λίγο αργότερα του δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία να σκοράρει. Δέχθηκε την μπάλα πάνω στη γραμμή της αντίπαλης εστίας και απλά τη… σταμάτησε. Η στιγμή αυτή της ευκαιρίας του έγινε viral παντού. Άλλωστε, μιλάμε για μια φάση που φαίνεται σχεδόν αδιανόητο να χάθηκε.

Ο ίδιος τόνισε αργότερα ότι μπερδεύτηκε, αιφνιδιάστηκε με τη φάση και θεώρησε ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ήταν τρομερό το γεγονός πως απλά σταμάτησε την μπάλα τη στιγμή που κατευθυνόταν στα δίχτυα. Ουσιαστικά, το μόνο που είχε ήταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν το κατάφερε.

Απολογήθηκε και στα social media o Τσούπο-Μοτίνγκ

Ο Τσούπο-Μοτίνγκ μερικές μέρες μετά τη συγνώμη του, θέλησε να «εξομολογηθεί» και μέσω social media. Ο Καμερουνέζος επιθετικός ζήτησε ξανά συγνώμη για τη μεγάλη ευκαιρία του και τόνισε ότι όλοι κάνουν λάθη στον αθλητισμό. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του και τόνισε ότι θα συνεχίσει να δίνει τα πάντα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Σκαμπανεβάσματα, αυτά έχει η ζωή. Δεν μπορώ να αλλάξω ό,τι έγινε, αλλά σίγουρα μπορώ να προσπαθήσω για να γίνουν όλα καλύτερα. Λυπάμαι και αισθάνομαι απογοητευμένος, αλλά όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη, ειδικά στον αθλητισμό.

Είναι λυπηρό πως τα αρνητικά πράγματα παίρνουν διαστάσεις, ειδικά από τα media που κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο. Ειλικρινά μου αρέσει που παίζω για την Παρί και ήταν υπέροχο που σκόραρα μπροστά σε εσάς, τους οπαδούς, αλλά όλα ξεχάστηκαν μετά το μεγάλο λάθος που έκανα…

Εύχομαι όλοι αυτοί οι haters που σχολίασαν την ευκαιρία μου, να αισθάνονται καλά και να βρουν την ευτυχία και την γαλήνη στη ζωή τους. Όλοι εκείνοι που με στηρίζουν και καταλαβαίνουν τα λάθη που μπορεί να κάνουμε, θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” και ότι τους σέβομαι. Θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα», ανέφερε στο ποστ του ο Καμερουνέζος επιθετικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version