Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μεγάλη επιστροφή του Τότι! (vid)
Video Hμέρας

Η μεγάλη επιστροφή του Τότι! (vid)

Όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες στον Φραντσέσκο Τότι στην επιστροφή του "καπιτάνο" της Ρόμα στα γήπεδα για φιλικό παιχνίδι.

13.04.2019 | 14:22

Ήταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Πρώην ποδοσφαιριστές της Ρόμα κόντρα στους πιλότους της Φόρμουλα 1. Ωστόσο, όλοι περίμεναν τον Φραντσέσκο Τότι.

Όλες οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι είχαν εστιάσει στον “καπιτάνο” των “τζιαλορόσι”. Όχι ότι δεν υπήρχαν και άλλες μεγάλες προσωπικότητες.

Αλλά, όπως και να το κάνουμε όταν επιστρέφει με σορτσάκι και εξάταπα ο Τότι όλα τα άλλα πάνε… περίπατο. Ειδικά όταν κάνει… μαγικά με την μπάλα. Ο αιώνιος αρχηγός της ιταλικής ομάδας είχε τρελά κέφια και σε συνδυασμό με το χαμηλό επίπεδο των αντιπάλων του έλαμψε, γι’ ακόμη μία φορά.

Τα έκανε όλα. Πάσες θέλετε; Έδωσε. Ντρίμπλες θέλετε; Έδωσε και ξαναέδωσε. “Ποδιές” θέλετε; Επίσης είχαμε.

Τότι, εσύ σούπερ-σταρ

Σε τέτοια παιχνίδια το σκορ δεν είναι σημαντικό. Δεν παίζει ρόλο ποιος νίκησε ποιον. Ή ποιος σημείωσε τα περισσότερα γκολ.

Αυτό που μετράει είναι η κίνηση. Αυτό που μετράει είναι η επιστροφή του Τότι στους αγωνιστικούς χώρους, ακόμη και με αυτή την αφορμή. Λογικό και επόμενο η κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της Ρόμα να βρίσκεται πίσω από κάθε βήμα του “καπιτάνο”.

Εκείνος με τη σειρά του δικαιολόγησε με τον καλύτερο τρόπο το… νταβαντούρι που έγινε. Είχε όρεξη και χάρισε πολύ ωραίες στιγμές σε όλους όσους έδωσαν το “παρών”, προκειμένου να τον απολαύσουν από κοντά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version