Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζωντανή για το «σεντόνι» η Μαρσέιγ
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Ζωντανή για το «σεντόνι» η Μαρσέιγ

Ζωντανές κράτησε τις ελπίδες τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League η Μαρσέιγ που επικράτησε με 2-1 της Νιμ. Παρά το μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του «σεντονιού». Επιθετικό κρεσέντο από την Μαρσείγ, μηδέν εις το πηλίκο Η Μαρσέιγ μπήκε πολύ δυνατά […]

13.04.2019 | 19:56

Ζωντανές κράτησε τις ελπίδες τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League η Μαρσέιγ που επικράτησε με 2-1 της Νιμ.

Παρά το μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του «σεντονιού».

Επιθετικό κρεσέντο από την Μαρσείγ, μηδέν εις το πηλίκο

Η Μαρσέιγ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε την διάθεσή της να καθαρίσει τη νίκη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Παρόλα αυτά, η επιθετική δυστοκία της στοίχισε με το πρώτο μέρος να τελειώνει χωρίς γκολ.

Μόλις στο 14′ ο Τοβέν έκανε δυνατό σουτ, όμως οι αμυντικοί της Νιμ βρήκαν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα κόρνερ. Ο Ράντονιτς στο 22′ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η μοναδική καλή στιγμή της Νιμ, ήρθε στο 31′. Ο Μπουανγκά έκανε καλό σουτ από την γωνία της περιοχής, όμως ο πολύπειρος Μανταντά πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

Στο 37′ και το 42′ η Μαρσέιγ έχασε ακόμη 2 καλές ευκαιρίες. Πρώτα με τον Τοβέν, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στη συνέχεια με τον Λουίς Γκουστάβο. Στη φάση του Γκουστάβο μάλιστα, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Παρά την υπεροχή τους, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ. Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).

Πήρε τη νίκη μέσα σε 2 λεπτά

Ότι δεν κατάφερε σε 70 λεπτά, το πέτυχε σε ένα δαιμονικό 2λεπτο η Μαρσέιγ.

Στο 72′ ο Ζερμέν άνοιξε το σκορ, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη των Μασσαλών. 

Πριν καν πάνε στη σέντρα οι παίκτες της Νιμ, ο Λουίζ Γκουστάβο διπλασίασε τα τέρματα της Μαρσείγ, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Το μόνο που κατάφερε η Νιμ ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαβανιέ στο 82′.

Πλέον οι Μασσαλοί περιμένουν γκέλα της Λυών και φυσικά νίκη τους στο μεταξύ τους ματς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ολιμπίκ Μαρσέιγ
Exit mobile version