ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο κατά Γιουνάιτεντ: «Απαίσια άμυνα, πολλά λάθη»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον τρόπο που αμύνθηκε εναντίον στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Μουρίνιο κατά Γιουνάιτεντ: «Απαίσια άμυνα, πολλά λάθη»

Σαφέστατα η απόλυση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πλήγωσε» αρκετά τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ένα τραγικό πέρασμα από τους «κόκκινους διαβόλους», από τους οποίους αποτελεί παρελθόν από τον Δεκέμβριο. Οι σχέσεις του με τους παίκτες ήταν κάκιστες. Οι εμφανίσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν, απογοητευτικές. Γι’ αυτό και πλέον βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να έχει πάρει τη θέση του στον πάγκο της αγγλικής ομάδας και να τα πηγαίνει περίφημα. Ήδη έχει βάλει τη Γιουνάιτεντ στη «μάχη» της τετράδας, ενώ έφτασε μαζί της μέχρι και τα προημιτελικά του Champions League. Εκεί όπου η Μπαρτσελόνα σταμάτησε με δύο άνετες νίκες την πορεία των «κόκκινων διαβόλων».

Το ρίξε και πάλι το… φαρμάκι του ο Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο ήταν σαν να περίμενε πολύ καιρό τη στιγμή αυτή. Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τους «μπλαουγκράνα», ο Πορτογάλος τεχνικός έσταξε… φαρμάκι κατά της πρώην ομάδας του. Τόνισε πως η ισπανική ομάδα είναι καλύτερη από τη Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης του Μέσι από τον Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι η προσέγγιση του στο δεύτερο ματς δεν ήταν καλή.

«Εύκολα μπορείς να καταλάβεις τη θέση του Μέσι, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να τον βάλεις σε… κλουβί και να τον ελέγξεις. Έρχεται από δεξιά, συγκλίνει προς το κέντρο και τότε ο Ράκιτιτς πηγαίνει εκείνος δεξιά και επιτρέπει στον ίδιο να μείνει στη μεσαία γραμμή. Είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις.

Στο πρώτο ματς η Γιουνάιτεντ τον έπαιξε ζώνη και τα κατάφερε καλά, αλλά πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς είχε διαφορετική προσέγγιση. Μπροστά από την αμυντική γραμμή βρισκόταν μόνο ο Φρεντ. Εκείνο είναι το σημείο που πάει ο Μέσι για να πάρει την μπάλα και όταν συμβεί αυτό… είσαι νεκρός!

Γι’ αυτό ποτέ δεν μου άρεσε να παίζω τον Μέσι στο ένας με έναν. Πρέπει να χτίσεις ένα κλουβί γύρω του. Η Μπαρτσελόνα όμως είναι η… Μπαρτσελόνα. Διαθέτει καλύτερους παίκτες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νομίζω είναι φυσιολογικό ότι νίκησε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό δίκτυο «Russia Today» ο Μουρίνιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ