Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Σκόραρε μετά από 15 δευτερόλεπτα! (vids)
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Σκόραρε μετά από 15 δευτερόλεπτα! (vids)

Μόλις 15 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Ναμπί Κεϊτά για να δώσει προβάδισμα στη Λίβερπουλ, πετυχαίνοντας το γρηγορότερο γκολ της ιστορίας τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

26.04.2019 | 22:47

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Χάντερσφιλντ για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “Κόκκινοι” πήραν προβάδισμα μόλις στα 15 δευτερόλεπτα με τον Ναμπί Κεϊτά. Ο Σαλάχ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, πάσαρε στον Αφρικανό κι αυτός άνοιξε το σκορ με εύστοχο πλασέ. Μάλιστα, αυτό ήταν το γρηγορότερο γκολ της αγγλικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο 23′ οι “Reds” έκαναν το 2-0. Ο Ρόμπερτσον με εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Μανέ στην περιοχή κι αυτό με κεφαλιά νίκησε τον Λοσλ. Έτσι, ο Σκωτσέζος έφτασε τις 10 ασίστ στο πρωτάθλημα και έγινε μόλις ο τρίτος αμυντικός που το καταφέρνει. Οι άλλοι δύο ήταν οι Λέιτον Μπέινς (11, 2010-2011) και Άντι Χίντσλιφ (11, 1994-1995).

Δείτε τα γκολ της Λίβερπουλ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version