ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Καταλανικό Endgame (vid)

O Λιονέλ Μέσι έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε με το εμφατικό 3-0 τη Λίβερπουλ στο "Καμπ Νου".

Καταλανικό Endgame (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Λίβερπουλ . Οι “μπλαουγκράνα” βρίσκονται με το ένα πόδι στο τελικό, καθώς ήταν αποτελεσματικότεροι από τους αντιπάλους τους και κέρδισαν με 3-0.

TO MATΣ

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε την αναμέτρηση πιέζοντας ψηλά αναγκάζοντας σε λάθη τους αμυντικούς της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, όσο κυλούσε ο χρόνος, οι “κόκκινοι” υποχωρούσαν στο γήπεδο περιμένοντας λίγο πιο πίσω τους “μπλαουγκράνα”.

Η κατοχή της μπάλας στα πόδια των γηπεδούχων τους βόλεψε, οι οποίοι με βαθιές μπαλιές έψαχναν τον Τζόρντι Άλμπα. O Iσπανός μπακ βρισκόταν συχνά μόνος καθώς η αμυντική τετράδα έκλεινε και ο Σαλάχ δεν υποστήριζε το μπακ του.

Έτσι, ήρθε φυσιολογικά το πρώτο τέρμα της Μπαρτσελόνα στο 26ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Άλμπα, σέντραρε για τον Σουάρεζ, ο οποίος με προβολή σκόραρε το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα στη φετινή διοργάνωση.

Μετά την επίτευξη αυτού του γκολ, η Λίβερπουλ ανέλαβε την κατοχή της μπάλας. Με προεξέχοντες τον Μανέ και τον Ρόμπερτσον απειλούσαν συχνότερα από την αριστερή πλευρά. Ωστόσο, η καλύτερη φάση προήλθε από τη δεξιά πλευρά. Στο 35ο λεπτό, ο Μίλνερ, με διαγώνια πάσα τροφοδότησε τον Μανέ στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Σενεγαλέζος πλάσαρε απογοητευτικά άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η Μπαρτσελόνα είχε τις ευκαιρίες να δημιουργήσει κινδύνους αλλά της έλειπε η καλή τελική πάσα.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Κλοπ μπήκε πολύ δυνατά. Έτσι, απείλησε δις στο 47΄και στο 53΄. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε τα σουτ των Μίλνερ και Σαλάχ.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ συμπαγής αμυντικά, με συνέπεια όσο περνάει η ώρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του και αυτό σενέφερε την ομάδα του Βαλβέρδε.

Έτσι, φτάσαμε στη φάση του 75ου λεπτού. Ο Σουάρεζ μετά από κόντρες πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι του Άλισον για να πάρει το ριμπάουντ ο Μέσι και προ κενής εστίας να γράψει το 2-0.

Η ψυχρολουσία για τους “κόκκινους” ολοκληρώθηκε στο 82ο λεπτό όταν ο Λιονέλ Μέσι με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Λίβερπουλ επιχείρησε να αιφνιδιάσει την αντίπαλο δύο λεπτά αργότερα.

Ο Σαλάχ, όμως, μετά την αδράνεια των αμυντικών της Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει το σκορ σημαδεύοντας το δοκάρι. Οι Καταλανοί, πάντως, έχασαν και εκείνοι από μεριά να “κλειδώσουν” μία για πάντα την πρόκριση στο 90+6. Συγκεκριμένα, ο Ντεμπελέ στην κόντρα επίθεση δε μπόρεσε απέναντι στον Άλισον να πλασάρει όπως ήθελε. Σε κάθε περίπτωση αυτό το 3-0 αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στη Λίβερπουλ ενόψει της ρεβάνς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ