Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει Ιταλία ο Μπαλοτέλι ( ; )
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Επιστρέφει Ιταλία ο Μπαλοτέλι ( ; )

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία!

03.05.2019 | 20:53

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ιταλικό Πρωτάθλημα

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία χρονιά του Μπαλοτέλι στην «Σέριε Α». Όταν και ο 28χρονος  πλέον άσος αγωνιζόταν με την φανέλα της Μίλαν. Ωστόσο, φαίνεται πως πλέον ετοιμάζει την επάνοδο του στην Ιταλία για λογαριασμό ενός συλλόγου που φέτος έκανε την έκπληξη και πήρε το πρωτάθλημα της «Σέριε Β»! Το όνομα αυτού… Μπρέσια!

Η Μπρέσια είναι η ομάδα που φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού. Οι νεοφώτιστοι θέλουν να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ για την νέα σεζόν, που θα τους βρει στην πρώτη κατηγορία.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει μεγαλώσει στις… γειτονιές αυτού του συλλόγου και έχει συναισθηματικούς δεσμούς με την Μπρέσια. Μάλιστα, τα ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ρίξει κατά πολύ το κασέ του, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το συμβόλαιο του με την Μαρσέιγ λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται και οι Γάλλοι δεν δείχνουν να τον υπολογίζουν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν οι τελικές επαφές ανάμεσα σε Μπρέσια και Μπαλοτέλι. Πάντως μέχρι στιγμής τα πρώτα σημάδια δείχνουν… γάμο και επιστροφή του στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τον ίδιο να θέλει να κάνει restart στην καριέρα του, που έχει χάσει έδαφος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version