Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι για Τσάβι: «Μας λείπεις από την πρώτη μέρα, σκοπός σου η επιτυχία»! (pic)
Μπαρτσελόνα

Μέσι για Τσάβι: «Μας λείπεις από την πρώτη μέρα, σκοπός σου η επιτυχία»! (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

03.05.2019 | 14:16

Η 2η Μαΐου 2019 θα περάσει στην ιστορία ως ένα μεγάλο τέλος εποχής. Είναι η ημέρα στην οποία ο Τσάβι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν. Ο Ισπανός μέσος μετά από μια καριέρα 22 ετών έριξε τους τίτλους τέλους, για να ασχοληθεί με την προπονητική. Ο ίδιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε για 17 ολόκληρα χρόνια. Με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» έζησε απίστευτες στιγμές και έγινε θρύλος για το σύλλογο. Κατέκτησε 8 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Champions League, 3 Κύπελλα, 6 ισπανικά Σούπερ Καπ, 2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 2 Μουντιάλ Συλλόγων και δεκάδες ατομικές διακρίσεις.

Το μήνυμα του Μέσι στον Τσάβι

Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στην απίθανη Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έγραψε ιστορία. Μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα αποτέλεσαν την τριπλέτα των επιτυχιών σ’ εκείνη την εκπληκτική ομάδα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του μέσω Instagram. Εκεί, τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια του τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων, τόνισε ότι λείπει σε όλους στην Μπαρτσελόνα και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

«Ήταν τεράστια τιμή να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με σένα Τσάβι. Πολλά χρόνια, πολλές εμπειρίες μαζί και η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις στη Μπαρτσελόνα από την πρώτη μέρα που έφυγες. Μας βοηθούσες συνεχώς τόσο στο γήπεδο, όσο κι έξω από αυτό. Ξέρεις ότι σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο στάδιο της καριέρας σου και της ζωής σου. Σίγουρα θα συνεχίσεις τις επιτυχίες, γιατί αυτός είναι ο σκοπός σου στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version