ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ούτε με το VAR η Παρί (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν και Νις έμειναν στο 1-1 στο Παρίσι, με τους γηπεδούχους να χάνουν στο φινάλε την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη χάρις την λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ούτε με το VAR η Παρί (vid)

Η Παρί αν και πρωταθλήτρια συνεχίζει να προβληματίζει. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έμεινε στο 1-1 με την Νις του Πατρίκ Βιειρά. Νειμάρ από την μία και Γκαναγκό από την άλλη ολοκλήρωσαν επιτυχώς ένα εκρηκτικό 15λεπτο. Στο φινάλε οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στην νίκη, όμως ο Καβάνι δεν ευστόχησε σε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι.

Στο Παρίσι, Παρί και Νις αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της 35ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Με τους γηπεδούχους να είναι πρωταθλητές εδώ και καιρό και την Νις να μην κυνηγά τίποτα το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Μονπελιέ θέλησαν να κυνηγήσουν την νίκη διασκεδάζοντας τις κακές εντυπώσεις που αφήνουν τον τελευταίο καιρό.

Η Νις του Παρτίκ Βιειρά αφήνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο την φετινή σεζόν δείχνοντας πως η επόμενη σεζόν θα την βρει ακόμη πιο δυνατή. Το πρώτο ημίχρονο στο Παρκ Ντε Πρενς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Παρί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να παράγει καλές στιγμές.

Συνεχίζει να προβληματίζει η Παρί αλλά και ο Νειμάρ

Το δεύτερο μέρος όμως είχε διαφορετική εικόνα. Με την πρώτη καλή στιγμή η Νις κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί στο σκορ. Ο Γκαναγκό πάτησε περιοχή και με όμορφη ενέργεια κέρδισε τον Αρεολά. Με τους φιλοξενούμενους να σοκάρουν την Παρί, η αναμέτρηση πήρε ξαφνικά… φωτιά.

Η Παρί βλέποντας άλλη μία ήττα να έρχεται… ξύπνησε. Η πίεση των Παριζιάνων ήταν άμεση και κατά κύματα, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τον Τόμας Τούχελ. Στο 60′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Νειμάρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να φέρνει την αναμέτρηση στην ισορροπία.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την ισοπαλία συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη περιοχή. Η υπεροχή τους μάλιστα λίγο έλειψε να καρποφορήσει ξανά, συγκεκριμένα λίγο πριν το φινάλε. Ο Νειμάρ ανετράπη εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε έπειτα από χρήση VAR με τον διαιτητή να μην βλέπει στο ριπλέι πως ο Βραζιλιάνος είχε προηγουμένως χρησιμοποιήσει το χέρι του για να κατεβάσει την μπάλα.

Ο Καβάνι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως το πλασέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπενίτες, με τον τερματοφύλακα την Νις να απομακρύνει τον κίνδυνο. Το τελικό 1-1 προκαλεί προβληματισμό στους φίλους των Πρωταθλητών Γαλλίας που βλέπουν την ομάδα του να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ