ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Χτίζει… αυτοκρατορία η Σίτι (vid)

Η Μπράιτον αν και ξάφνιασε δεν κατάφερε να ανακόψει την Μάντσεστερ Σίτι, με τους «Πολίτες» να επικρατούν θριαμβευτικά στο AMEX (1-4) και να πανηγυρίζουν δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Χτίζει… αυτοκρατορία η Σίτι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι τα… έχασε μονάχα για 40 δευτερόλεπτα. Τόσος ήταν ο χρόνος που η Μπράιτον κατάφερε να προκαλέσει χαμόγελα στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους Αγκουέρο, Λαπόρτ, Μαχρέζ και Γκουντογκάν ολοκλήρωσαν θριαμβευτικά την φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Πολίτες» επιβεβαίωσαν το όρο του φαβορί και πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Το AMEX η Μπράιτον φιλοξένησε την Μάντσεστερ Σίτι για την τελευταία και πιο κρίσιμη στροφή της κούρσας του πρωταθλήματος. Οι «Πολίτες» με μοναδικό στόχο την νίκη παρατάχθηκαν βρίσκοντας απέναντί τους ένα σκληροτράχηλο σύνολο.

Στο πρώτο 20λεπτο κυριάρχησε το άγχος για τους φιλοξενούμενους, το οποίο βάρυνε ακόμη περισσότερο λίγα λεπτά αργότερα. Στο 27′ ο Μάρει με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Μπράιτον προκαλώντας… εμφράγματα στην κερκίδα της Σίτι. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα παρόλα αυτά δεν έδειξε να πτοείται. Με την σέντρα κατάφερε να αντιδράσει ιδανικά με τον Κουν Αγκουέρο να φέρνει με πλασέ τάχιστα την αναμέτρηση στην ισορροπία.

Οι «Πολίτες» αφού ξεπέρασαν εύκολα το σοκ του τέρματος της Μπράιτον με τον Αργεντινό, πριν το φινάλε του ημιχρόνου κατάφεραν να βρουν και την ανατροπή. Στο 37′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Λαπόρτ με κεφαλιά – κανονιά απογείωσε τους συμπαίκτες του γράφοντας το 1-2. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

«Χείμαρρος» η Σίτι, το «σήκωσε» μέσα στο Amex

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε στο 63′ να βάλει σταθερές βάσεις νίκης χάρις τον εκπληκτικό Ριγιάντ Μαχρέζ. Ο Αλγερινός με έξοχη ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστία του Ράιαν γράφοντας το 1-3.

Έχοντας αυτό το αβαντάζ η υπόθεση νίκη έμοιαζε με τυπική διαδικασία για τους «Πολίτες». Με το άγχος να πηγαίνει πραγματικά… περίπατο, οι φιλοξενούμενοι ξεδίπλωσαν όλες τις αρετές τους. Στο 72′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ιλκάι Γκουντογκάν να μεγαλουργήσει, με τον Γερμανό να γράφει το 4-1 με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.

Μέχρι και το φινάλε οι φιλοξενούμενοι αναλώθηκαν σε ασταμάτητες πάσες φθάνοντας στο φινάλε να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια κούρσα που ολοκληρώθηκε ιδανικά για αυτούς βγαίνοντας πρώτοι στην επική μάχη με την Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ