Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο – Γοδίν: Αυτό θα πει αναγνώριση (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο – Γοδίν: Αυτό θα πει αναγνώριση (vid)

Εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγαπημένη του Μαδρίτη έλαβαν τέλος χθες το βράδυ, με τους «Ροχιμπλάνκος» να αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους Ντιέγκο Γοδίν αποδίδοντας του τιμές ήρωα.

13.05.2019 | 21:05

Τι να πρωτοθυμηθούμε! Ο Ντιέγκο Γοδίν έχει καταφέρει να συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Από το καλοκαίρι του 2010, όταν και οι «Ροχιμπλάνκος» τον απέκτησαν από την Βιγιαρεάλ φάνηκε πως πέτυχαν διάνα. Η ηγετική του προσωπικότητα φάνηκε με το… καλημέρα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε ένα χρόνο αργότερα να βρίσκει έτοιμο τον βράχο της άμυνάς του.

Όλες οι ιστορίες όμως έχουν πάντα ένα τέλος. Στα 33 του ο Ουρουγουανός αποφάσισε να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της καριέρας του. Η απόφαση του έγινε σεβαστή από την Ατλέτικο, με τον ισπανικό σύλλογο να του χαρίζει χθες μια μαγική βραδιά. Εικόνες που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στο μυαλό του, στην καρδιά του.

Το Γουάντα Μετροπολιτάνο «υποκλίθηκε» στον Ντιέγκο Γοδίν

Η Ατλέτικο πριν την σέντρα στην αναμέτρηση με την Σεβίλλη για την 37η αγωνιστική της Λα Λίγκα είχε ετοιμάσει ένα μίνι αφιέρωμα στον έμπειρο αμυντικό. Με την ατμόσφαιρα συναισθηματικά φορτισμένη, άπαντες είδαν στα μάτριξ του γηπέδου εικόνες από τις μεγάλες βραδιές του συλλόγου. Βραδιές που φέρουν την υπογραφή του Ντιέγκο Γοδίν.

Ο Ουρουγουανός εμφανώς συγκινημένος απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού του Γουάντα Μετροπολιτάνο. Ο σύλλογος παρέθεσε τα τρόπαια της τελευταίας δεκαετίας, αυτά που ο ίδιος ο Ντιέγκο Γοδίν φέρει μεγάλη ευθύνη. Βραβεύσεις, χαμόγελα, δάκρυα και ένα «αντίο αρχηγέ» που θα μείνει βαθιά στην μνήμη του.

Δείτε το εκπληκτικό στιγμιότυπο  

https://twitter.com/Atleti/status/1127982947980795907

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version