Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πούλισιτς: «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο»
Τσέλσι

Πούλισιτς: «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο»

Πιο ορεξάτος από ποτέ ο Κρίστιαν Πούλισιτς, με το νέο απόκτημα της Τσέλσι να ανυπομονεί να φορέσει τα «μπλε» και να πατήσει το χορτάρι του Στάμφορντ Μπριντζ.

13.05.2019 | 19:29

Ο Εντέν Αζάρ φεύγει, ο Κρίστιαν Πούλισιτς έρχεται! Η μετακίνηση του Αμερικανού επιθετικού βρίσκεται προ των πυλών της Τσέλσι. Οι «Μπλε» από τον περασμένη Ιανουάριο έχουν αποκτήσει τον ταλαντούχο εξτρέμ αφήνοντας τον μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μια στροφή πριν το τέλος της Μπουντεσλίγκα, ο 20χρονος δεν βλέπει την ώρα να μετακομίσει στο Λονδίνο. Η Τσέλσι του έχει πάρει τα μυαλά περιμένοντας με ανυπομονησία να γνωρίσει από κοντά τους νέους του συμπαίκτες. Σε αυτούς δεν θα βρίσκεται ο νυν επιθετικός των Λονδρέζων, Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο να καταλήγει κατά την L’ Equipe οριστικά στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Καμία αναφορά στον Αζάρ από τον Πούλισιτς

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, ο Πούλισιτς δεν έκρυψε την χαρά του που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται και επίσημα στο Νησί. Ο 20χρονος περιμένει πως και πως να συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα του αγγλικού συλλόγου όπως ο Ενγκολό Καντέ.

«Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές εδώ. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω για συμπαίκτη τον Ενγκολό Καντέ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον γνωρίσω, τον λατρεύω ως ποδοσφαιριστή. Όπως επίσης και οι Λουίζ και Ρούντιγκερ, είναι εκπληκτικοί. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο» τόνισε ο Αμερικανός δείχνοντας τρελαμένος με την νέα προοπτική στην καριέρα του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version