Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Ρόσι: «Τώρα θέλω εξέδρα και… μπύρα στο χέρι»
Ρόμα

Ντε Ρόσι: «Τώρα θέλω εξέδρα και… μπύρα στο χέρι»

Ο Ντε Ρόσι θα συνεχίσει να στηρίζει την αγαπημένη του Ρόμα!

14.05.2019 | 16:16

Ο Ντε Ρόσι θα αποχωρήσει από την Ρόμα στο τέλος της σεζόν

Η σημαία της Ρόμα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγαπημένη του Ρόμα, θα πει το «αντίο», καθώς δεν τα βρήκε με την διοίκηση της ομάδας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως πλέον το μόνο που θέλει είναι να βλέπει τους τζιαλορόσι από την εξέδρα… πίνοντας μπύρες!

«Τώρα θέλω να αράζω στην εξέδρα με τους κολλητούς μου και με μία μπύρα στο χέρι. Από όταν ήμουν παιδί με έμαθαν να αγαπάω την πόλη και την ομάδα μου. Αυτό θα ζητήσω και από τους φίλους της Ρόμα, να μείνουν κοντά στον σύλλογο και να στηρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Ιταλός φρόντισε να ρίξει την σπόντα του προς την διοίκηση της Ρόμα. Οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν πως ο Ντε Ρόσι έχει φτάσει σε προχωρημένη ηλικία, μη μπορώντας πλέον να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο.

«Καταλαβαίνω απόλυτα την στάση του συλλόγου απέναντί μου λόγω και τη ηλικίας μου. Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν κρατάω κακία στη διοίκηση. Ήταν μια απόφαση την οποία αποδέχθηκα. Εγώ θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Πάντως δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Πιστεύω κάποια μέρα να γίνω προπονητής», τόνισε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version