ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Αγχώθηκε, «καθάρισε» και ελπίζει για… σεντόνι η Μίλαν (vid)

Η Μίλαν χαμογέλασε στο Σαν Σίρο βγάζοντας εις πέρας το must win παιχνίδι της απέναντι στην Φροζινόνε (2-0), περιμένοντας με ηρεμία την αναμέτρηση της Αταλάντα το βράδυ στο Τορίνο.

Αγχώθηκε, «καθάρισε» και ελπίζει για… σεντόνι η Μίλαν (vid)

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά στο να διώξουν το άγχος στο Μιλάνο. Οι «Ροσονέρι» επικράτησαν μεν δύσκολα δε της Φροζινόνε 2-0 και κοιτούν με αισιοδοξία την έξοδο τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Πιόντεκ (57′) και Σούσο (66′) χάρισαν την νίκη στην Μίλαν, με τον Ντοναρούμα να δηλώνει παρών στο 0-0 αποκρούοντας πέναλτι του Παγκανίνι.

Το Σαν Σίρο ήξερε τι ήθελε. Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην Φροζινόνε μετατοπίζοντας την πίεση στην Αταλάντα. Οι Μιλανέζοι δίνουν μάχη για την κατάληψη της 4ης θέσης της Σέριε Α ελπίζοντας πως στο τέλος θα βγουν νικητές και θα βρεθούν στα… αστέρια.

Η πεσμένη Φροζινόνε παρατάχθηκε χωρίς καμία πίεση στο Σαν Σίρο. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν εδώ και καιρό την μοίρα τους, ετοιμάζοντας την ομάδα του για την Σέριε Β της επόμενης χρονιάς. Αυτό τους έκανε ακόμη πιο επικίνδυνους με την Μίλαν να χάνει ένα ολόκληρο ημίχρονο ψάχνοντας τον Πιόντεκ. Ο Πολωνός επιθετικός στο πρώτο μέρος είχε ελάχιστες επαφές με την μπάλα και αυτό μοιραία οδήγησε την ομάδα του χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος λίγο έλειψε να ξεκινήσει εφιαλτικά για τους παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο. Οι φιλοξενούμενοι με την σέντρα σχεδόν κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι. Ο Ντοναρούμα με σωστή τοποθέτηση κέρδισε τον Παγκανίνι διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για νίκη.

Πιόντεκ και Σούσο χάρισαν την νίκη στην Μίλαν

Από κει και έπειτα οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν». Δημιουργώντας ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά του Σούσο δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ. Δράστης ο Κριστόφ Πιόντεκ, με τον ταλαντούχο επιθετικό στο 55′ να στέλνει την μπάλα με προβολή στα δίχτυα του Μπάρντι.

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Σαν Σίρο έδωσαν φτερά στους Μιλανέζους, με τον Σούσο εννιά λεπτά αργότερα με άψογη εκτέλεση φάουλ να τελειώνει το ματς. Ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο ποιοτικός είναι.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Μίλαν να πανηγυρίζει μια τεράστιας σημασίας νίκη. Με αυτό το «τρίποντο» ισοβαθμεί με την Αταλάντα, περιμένοντας με ηρεμία της αναμέτρηση στο Τορίνο. Εκεί η ομάδα από το Μπέργκαμο θέλει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.Όλα αυτά με ακόμη μία στροφή να απομένει στην Ιταλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ