Γκουαρντιόλα: «To τρεμπλ δυσκολότερο από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τρεμπλ φάνηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλοντας να υποβαθμίσει την αποτυχία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γνωστός για τις δηλώσεις του περί Αγγλικού ποδοσφαίρου και Τσάμπιονς Λιγκ ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Για άλλη μία φορά ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως αυτό που κατάφερε η Σίτι είναι «άθλος» και δεν συγκρίνεται με το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα μου άρεσε να κατακτήσουμε το Champions League, αλλά αυτό το τρεμπλ είναι πολύ πιο δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι είμαι ο πρώτος προπονητής που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλοι που θα το κάνουν δικός μας στόχος πρέπει να είναι να παραμείνουμε πρώτοιΝομίζω ότι αυτή την εβδομάδα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Δεδομένο ότι είχαμε πίσω μας μια σεζόν κατά την οποία κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με 100 βαθμούς. Είναι απίστευτο το να κατακτάς τέσσερις τίτλους».

Γκουαρντιόλα: «Είμαστε αθώοι»

Πιο συγκεκριμένα, το οικονομικό επιτελείο της ΟΥΕΦΑ, φαίνεται πως παρατήρησε κάποιες παραβάσεις στους κανονισμούς του Financial Fair Play από τη μεριά των «Γαλάζιων» του Μάντσεστερ.

«Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις τρεμπλ, χωρίς να έχεις κορυφαίους παίκτες. Τα λεφτά σε βοηθούν να αγοράσεις τρομερούς παίκτες. Όμως, εγώ άκουσα τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, οι οποίοι μου εξήγησαν για ποιο λόγο είμαστε υπό έρευνα.

Τους εμπιστεύομαι. Και όταν μου λένε πως είμαστε δίκαιοι, τότε ακολουθούμε πλήρως τους κανόνες. Τους πιστεύω. Δεν είμαστε ένοχοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ